Samen 1
Bedrijven

Kies de indicator voor uw vloerweegschaal

Wat is de capaciteit die uw nieuwe vloerweegschaal dient aan te kunnen? De variatie is namelijk enorm. Zo begint het al op 600 kilogram en loopt het op tot 3000 kilogram. Het zorgt ervoor dat iedere denkbare pallet een passende professionele weegschaal heeft. Op zoek naar specifiek maatwerk? De specialisten van LRE Weegtechniek passen iedere vloerweegschaal aan naar uw wensen. Dit gaat zelfs zo ver dat u de indicator kiest. Hiermee leest u eenvoudig de weeggegevens af. Bij dit bedrijf zijn verschillende indicatoren mogelijk zoals van kunststof of met een waterdichtheidsklasse tot IP69K. Daarnaast is de uitlezing op twee verschillende manieren op te hangen: met een muurbeugel of een statief. Ga dus voor uw professionele weegschaal of bijbehorende accessoires langs bij LRE Weegtechniek.

Deze specialist schakelt u ook in voor reparatie van uw vloerweegschaal

Het juist en nauwkeurig functioneren van uw vloerweegschaal is van uiterst belang. Daarom moet u uw apparaat goed onderhouden. De professionals van LRE Weegtechniek regelen de reparatie, kalibratie en certificering. Woont u in Nederland? Dan maakt u gebruik van de landelijke dekking van dit bedrijf. Maak eenvoudig online een afspraak en voor u het weet werkt uw professionele weegschaal weer naar behoren. Uiteraard bent u van tevoren op de hoogte van de prijs. Zo komt u nooit voor verassingen te staan. En het fijne is dat u alles regelt bij één bedrijf. LRE Weegtechniek ondersteunt u vanaf de aankoop. Zo heeft u jarenlang plezier van uw vloerweegschaal of andere professionele weegschaal.

Voor welke doeleinden gebruikt u een professionele weegschaal?

Het gebruik van een professionele weegschaal tijdens de dagelijkse werkzaamheden van bedrijven komt steeds vaker voor. Het nauwkeurig afwegen en meten welke grondstoffen, producten of voorwerpen doet u bijvoorbeeld met een vloerweegschaal. Met een vloerweegschaal voert u bijvoorbeeld nauwkeurige wegingen uit. Een professionele weegschaal is daarmee een toevoeging voor iedere sector. U vindt de weegschalen in het ruime assortiment van LRE Weegtechniek. Zij voorzien ieder bedrijf van nauwkeurige meetapparatuur. Zo zijn er winkelweegschalen waarmee bananen voor de supermarkt gewogen worden, maar bijvoorbeeld ook vloerweegschalen die het wegen van pallets nog nauwkeuriger maken. Hierbij is het van belang dat de weegschalen tegen een stootje kunnen. LRE Weegtechniek voorziet u van het materiaal waardoor u alles uiterst nauwkeurig weegt.