Samen 1
Image default
Bedrijven

Krijg meer spiermassa

Het maakt niks uit of je een man of een vrouw bent, een gespierd lichaam krijgen en onderhouden is altijd fijn. Voordat je daar echter bent, zal het je redelijk wat tijd en moeite gaan kosten. Houd jezelf dan ook geen illusies voor, het kweken van spiermassa gebeurt niet van de één op de andere dag. Als je eenmaal spiermassa hebt opgebouwd, is het altijd nog een kwestie van het te onderhouden. Hier gaat ook weer veel tijd en energie in zitten. Om ervoor te zorgen dat het niet mis kan gaan, zijn hier enkele tips. Deze tips bespreken de weg van een trainingsschema spieropbouw tot aan het belang van goede voeding binnenkrijgen.

Inspanning leveren voor spiermassa te kweken

Door voldoende te sporten, laat je jouw spiermassa groeien. Wat hierbij kan helpen, is het samenstellen van een trainingsschema spieropbouw. In dit trainingsschema spieropbouw kun je duidelijk aangeven welke spiergroepen je op welke dag gaat trainen. Afwisseling is hierbij belangrijk om de andere spieren rust te gunnen. Ook zal het niet uitzien wanneer jouw armen zeer gespierd zijn, maar je benen nog flinterdun zijn. Een goed gebalanceerde spieropbouw kun je daarom het beste managen met een trainingsschema kopen. Zorg er echter ook voor dat je verschillende oefeningen uitvoert voor de afwisseling en ook qua intensiviteit. Een variatie aan oefeningen is namelijk beter voor het eindresultaat. Denk daarbij altijd om jouw spieren voldoende rust te geven.

De juiste voeding eten

De juiste voeding eten is ook zeer belangrijk wanneer je grote spieren wilt kweken. Daarbij is een zeer belangrijk ingrediënt proteïne. Proteïne kun je vooral vinden in vele soorten vlees. Kip en Kalkoen zijn hierbij een van de etenswaren die het meeste proteïne bevatten. Echter kun je ook genoeg proteïne binnenkrijgen door middel van proteïne shakes. De laatste jaren zijn deze shakes steeds populairder aan het worden. Voor het ontbijt kun je kiezen voor eieren, die ook een bron van proteïne zijn. Daarnaast bevatten ze ook andere goede voedingsstoffen en is het ook nog eens heel lekker. Ten slotte is het belangrijk om voldoende calorieën binnen te krijgen. Als je namelijk meer calorieën verbrandt dan je binnenkrijgt, is er voor de spieren geen kans om volledig te groeien.

Met deze tips moet het echter zeker goed komen!

https://www.trainandgain.nl/trainingsschema.html