Samen 1
Bedrijven

Met een sterke Stackdoor beveiligt u uw pand optimaal

Wilt u de pui of entree van uw winkel extra goed beveiligen? Of wilt u uw bank of pand met een geldautomaat beveiligen tegen ram- en plofkraken? Dan doet u er goed aan om te kiezen voor een innovatieve oplossing als een stackdoor. Maar bij welke firma kunt u deze kopen? Dujardin is een innovatief bedrijf die een nieuw stapelhek/rolhek heef ontwikkeld om panden optimaal te beveiligen. Het paneel wordt opgestapeld tot een compact pakket liggers in plaats van omhooggetrokken. Deze Stackdoor komt goed tot zijn recht in de retail, in banken en ander plekken die goed afgesloten moeten worden. Dus, waar wacht u nog op? Beveilig uw pand vandaag nog met een Stackdoor van Dujardin!

Maak kennis met de voordelen van een Stackdoor

Bent u benieuwd naar de voordelen van een Stackdoor? Deze lichten we graag even voor u uit. Zo is een Stackdoor allereerst mooier ten opzichte van een rol- of beveiligingshek. U heeft geen grote bakken nodig om de rol kwijt te kunnen en de inbouwruimte is de dikte van het hek. Een ander voordeel is dat deze constructie vele malen sterker is. Daarnaast kan de ketting niet worden opgetild, waardoor een slot verleden tijd is. Tot slot, de Stackdoor is verkrijgbaar in alle RAL kleuren, gaat de installatie snel en betaalt u niet te veel.

Specialist zorgt voor een vakkundige installatie en plaatsing van een Stackdoor

Het installeren van een rolhek/stapelhek laat u het best over aan een specialist in beveiligingsoplossingen. De vakmensen van Dujardin plaatsen in een mum van tijd de innovatieve Stackdoor, zodat uw pand profiteert van de beste beveiliging tegen vandalisme en inbraken. Bij deze specialist zit u ook goed voor brandwerende en inbraakwerende kluizen, sleutelkluizen en archiefkasten. Het mag duidelijk zijn dat u de geschikte beveiligingsoplossing vindt bij Dujardin. Neem contact met hen op als u interesse heeft in een Stackdoor of een van de andere beveiligingsoplossingen.