Samen 1
Image default
Bedrijven

Mooie voorwerpen voor aan de muur

Bij een nieuw appartement hoort natuurlijk een nieuwe inrichting. Soms kan het moeilijk zijn om hier de juiste inrichting voor te vinden omdat je niks tegen komt of omdat je wensen niet duidelijk genoeg zijn. Dit geldt niet alleen voor meubels en meubilair , maar ook voor decoratie aan de muren. In deze blog zullen we jullie hier meer over vertellen.

Iets bijzonders aan je muur

Wanneer mensen iets aan de muur willen hebben zijn zij in veel gevallen op zoek naar een bijzonder iets om aan de muur te hangen. Een standaard schilderij van IKEA of Xenos voldoet niet aan de eisen en zal dus niet snel worden gebruikt. In plaats daarvan gaan zij op zoek naar iets wat niet iedereen heeft om zo zichzelf te onderscheiden van anderen. Gelukkig zijn hier genoeg mogelijkheden voor en hieronder geven we hier enkele voorbeelden van.

Een hertgewei aan de muur

Het ziet er misschien een beetje ouderwets uit maar niets is minder waar. Een opgehangde hertengewei zorgt voor een bijzondere stemming en uitstraling die door de hele ruimte te voelen is. Bovendien is dit de afgelopen jaren weer populair geworden en wordt het daardoor niet meer gezien als een oubolligs iets. Onder andere dit maakt het ophangen van een hertgewei een uitstekende manier om zichzelf te onderscheiden van anderen. 

Bijzonder voorwerp voor aan de muur

Om je muur te versieren kun je ook gebruik maken van specifieke bijzondere voorwerpen die zorgen voor een ongekende uitstraling in een specifieke ruimte. Zo doen spullen vanuit andere culturen het goed en geeft dit een bepaalde uitstraling die je nergens anders kan vinden. Zo kan je ervoor kiezen om een masker van een afrikaanse volksstam aan je muur te hangen of een schilderij dat je vanuit Egypte hebt meegenomen hier op te hangen. Beide voorbeelden zullen ervoor zorgen dat je iets bijzonders aan je muur hebt hangen.

Wereldkaart muurdecoratie aan je muur

Je kunt er ook voor kiezen om een wereldkaart aan je muur te hangen. Deze wereldkaart muurdecoratie zorgt ook voor een bepaalde en bijzondere uitstraling die je niet overal gaat vinden. Bovendien zijn er ook nog veel mogelijkheden mee en zou je onder andere kunnen aankruisen waar je geweest bent. 

Een Wereldkaart op hout

Wil je het aanpakken op een bijzondere manier en je volledig onderscheiden van iedereen om je heen? Dan kun je ervoor kiezen om een wereldkaart op hout te maken. Er zijn verschillende bedrijven die zich hiermee bezig houden en dit kunnen creëren als muurdecoratie.

 

https://www.worldofart.nl/portfolio/wereldkaart-muurdecoratie/