Samen 1
Image default
Bedrijven

Reclame op uw transport met Rextom

Rextom zorgt ervoor dat uw reclame op uw transport te zien is. Reclame binnen de transport is ons specialisatiegebied en een uitstekende manier om uw bedrijf zichtbaar te maken. Wie komt er namelijk nou niet regelmatig op de weg? Waarschijnlijk ziet u dagelijks meerdere vrachtwagens met reclame. Vrachtwagens kunnen een groot publiek trekken als zij een opvallende reclametekst op zich hebben. Vooral dit laatste is belangrijk, juist omdat iedereen er zo veel ziet op een dag. Laat ons van Rextom u helpen met uw bedrijf zichtbaar maken met de beste reclame op uw transport. Bij ons kunt u terecht voor online en offline marketing en communicatie. Op vlotte en goede wijze verzorgen wij uw reclame bij u op locatie en op onze eigen locatie. Van elke reclame maken wij iets unieks zodat u echt opvalt.

Rextom: onze diensten

Benieuwd naar waarvoor u bij Rextom allemaal terecht kunt? Dit is een behoorlijke lijst: carwrapping, belettering, truckwrapping, vormgeving, rebranding, building wrapping, gevelreclame, truckdesign, inrichting, reclameborden, standbouw, Airtex fotobehang en merchandise. Alhoewel onze specialisatie dus reclame op transport is kunt u daarbuiten ook bij ons terecht voor uw reclame. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om weer op nieuwe manieren de beste en opvallendste reclame te maken. Heeft u iets in uw hoofd wat hier niet bij staat? Kom gerust bij ons langs met uw ideeën en wij gaan deze uitdaging waarschijnlijk graag aan. Onze reeds gerealiseerde projecten vindt u op onze website, waar u vast zult zien hoeveel passie wij hierin hebben gestopt. Onze projecten zijn door heel Nederland verspreid en wij kunnen dan ook uw reclame overal regelen, waar in Nederland u ook gevestigd bent.

Kom bij ons solliciteren!

Ons bedrijf bestaat uit een hecht team aan mensen met een passie voor reclame. Ooit zijn wij begonnen met het ontwerpen van bedrijfauto’s en vrachtwagens en met dank aan de passie van onze mensen hebben wij ons kunnen ontwikkelen tot een allround reclamebedrijf. Op onze site stellen wij deze mensen aan u voor. Wij zijn op zoek naar mensen die zich hier graag bij aan willen sluiten. Lijkt u dit wel wat? Kijk dan ook vooral bij onze vacatures op onze site: https://rextom.nl/.