Samen 1
Image default
Bedrijven

Sleutel kwijtgeraakt? Schakel de slotenmaker in

Verliest u ook wel eens een sleutel waardoor u het huis niet meer in komt? Dan is het heel erg fijn als u terecht kan bij een slotenmaker, een voorbeeld hiervan is slotenmaker Roermond. Bij slotenmaker Roermond werken ervaren slotenmakers die gespecialiseerd zijn in het openen van deuren, het vervangen en repareren van sloten en het herstellen van inbraakschade.

 

Verschillende soorten sloten

Om uw huis goed te beveiligen is het heel noodzakelijk dat u goede sloten monteert in u huis. Er zijn wel heel erg veel verschillende soorten; insteekslot, oplegslot, meerpuntssluiting, pensloten en inbraakveiligheid. Het meest gebruikte slot is het cilinderslot, deze is in verschillende maten en varianten beschikbaar. De eerste variant van het cilinderslot is het insteekslot, dit is een slot wat heel makkelijk vervangbaar is en vaak wordt gemonteerd in houten deuren. Een oplegslot komt voornamelijk voor in ouderen panden. Deze sloten bevinden zich aan de binnenzijde van de deur en het kozijn. Deze variant wordt niet vaak gebruikt omdat het minder veilig is dan de rest.

Een meerpuntsluiting is extra veilig. Er zijn bij zit slot verschillende sluitpunten te vinden die je kunt vergrendelen met een sleutel. Het is erg moeilijk om zo’n slot open te maken, hiervoor is een slotenmaker dus noodzakelijk. Het laatste slot is de pensloten, deze werkt met metalen pennen van plaats cilindersloten. U kunt deze herkennen aan de kruisvormige sleutelingang.

 

Sleutel kwijt?

Als u vaak uw sleutel kwijtraakt, is het handig om extra sleutels te laten maken. Hierdoor heeft u altijd een reserve die u kan gebruiken als u de deur niet open kan maken. Zorg er wel altijd voor dat u deze sleutels goed opbergt, anders komen de sleutels in verkeerde handen terecht. Dus weet u van u zelf dat u snel uw sleutels kwijtraakt, zorg dan voor een reservesleutel!

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-roermond/