Samen 1
Image default
Bedrijven

Stop met je schaamtegevoel voor deze 5 dingen

Ja, we kennen het allemaal: schaamte. Zelfs de meest zelfverzekerde persoon heeft momenten waarop hij het liefst door de grond wil zakken. Heb jij een schaamtegevoel over de volgende dingen? Tijd om dat gevoel onmiddellijk opzij te zetten.

Het volgen van je dromen

Waarom zou je je moeten schamen als je dingen doet die je gelukkig maken? Het is jouw leven, dus jij bepaalt waar je je kostbare tijd aan wilt besteden. Het is ook nooit te laat om je dromen in vervulling te laten gaan. Wil je nog een eigen bedrijf beginnen wanneer je bijna met pensioen bent? Doe dat vooral. Wil je reizen? Stap dan nu nog op het eerstvolgende vliegtuig.

Slechte gewoontes hebben

Het is niet verkeerd om aan je slechte gewoontes te werken, laten we dat vooropstellen. Wil je van een sigaret overstappen op Storz and Bickel? Dan moet je dat vooral doen. Iedereen heeft zo zijn slechte kanten en daar moeten we ook af en toe gewoon mee dealen.

Jezelf eens op de eerste plek zetten

Schaam je je als je je eigen geluk een keer plaatst voor dat van ander? Dan ben je vast degene die zich normaal wegcijfert voor anderen om hen te pleasen. Dat is nu voorbij, want ook jij doet er toe. Jouw dromen zijn feitelijk misschien niet belangrijker dan die van anderen, maar zeker wel minstens zo belangrijk. Wil je op de bank blijven zitten met een film en een Storz and Bickel in plaats van uitgaan? Doe dat vooral.

Je lichaam

Dit is eigenlijk niet eens een punt van discussie, want iedereen zou trots moeten zijn op zijn of haar lichaam. Over gewicht gaan we het ook niet uitgebreid hebben, want het is gewoon belangrijk dat je je fijn voelt in je lijf. Of je nu aan de dunne kant bent of juist een maatje meer, dat maakt niks uit. Je lengte? Daar gaan we niet op in, want daar kun je toch niks aan veranderen dus geen enkele reden om je daarvoor te schamen.

https://www.vaposhop.nl/vaporizer-merken/storz-bickel/