Samen 1
Image default
Bedrijven

Tuinhuis op maat past in elke tuin

Tuinhuis op maat past in elke tuin

Je bent eindelijk verhuist naar je nieuwe huisje met je vriendin, maar je mist helaas nog een tuinhuis in je tuin. Doordat je tuin nu iets kleiner is geworden is het erg lastig om een goede mogelijkheid te vinden, waardoor je nu toch maar eens gaat kijken naar een tuinhuis op maat. Het voordeel hiervan is dat je hierdoor een uniek, maar toch praktisch tuinhuisje in je nieuwe tuin kan plaatsen. Alleen weet je nog niet hoe dit in zijn werk gaat en/of er ook nadelen te vinden zijn aan deze vorm van tuinhuisje.

Waar moet ik aan denken voor een tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat moet geplaatst kunnen worden op een locatie waar een goede fundering te vinden is inclusief aansluitingen van water en stroom. Het is van belang dat deze fundering van goede kwaliteit is, zodat een tuinhuis op maat in de toekomst niet mogelijk kan verzakken. Ook moet er gelet worden op het feit dat er in sommige gemeentes een vergunning nodig is voor het plaatsen van deze handige tuinhuis op maat.

Hoe lang duur het voor een tuinhuis op maat

De levertijden van een tuinhuis op maat is lastig van tevoren aan te geven, omdat dit echt een kwestie van maatwerk is. Op het moment dat al verschillende voorbereidingen zijn uitgevoerd zal de tijd flink afnemen. Wel is het zo dat een tuinhuis op maat meestal in allerlei vormen en maten geleverd kunnen worden, waardoor het maatwerk zelf meestal niet veel tijd in beslag neemt. Voor het plaatsen van een tuinhuis op maat kan je ongeveer 4 weken gemiddeld aanhouden om alles te laten plaatsen.

https://handelsondernemingkirkels.nl/tuinhuis-op-maat/