Samen 1
Bedrijven

Vind de vloer van uw wensen bij de vloerenwinkel

Het uitzoeken van een houten vloer is een belangrijke keuze bij de (her)inrichting van uw huis of bedrijfspand, waarbij het verstandig kan zijn langs te gaan bij een vloerenwinkel. Er is veel aanbod in houten vloeren, maar er is ook veel verschil in kwaliteit. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een vloerenwinkel met vloeren van kwaliteit. Zo’n winkel is Van der Heijden Vloeren. De houten vloeren die u hier vindt zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Daarnaast krijgt u hier ook deskundig advies over welke vloer het beste bij uw persoonlijke wensen past.

Voor elke wens een passende vloer

Als u een vloer aanschaft bij Van der Heijden Vloeren wordt uw vloer volledig op maat gemaakt. Daardoor kunnen de kleinste details helemaal naar uw wens worden gemaakt. Bent u al jaren op zoek naar de perfecte vloer? Heeft u een voorkeur voor een bepaald patroon of een bepaalde behandeling? In de werkplaats van deze vloerenwinkel wordt uw vloer tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt. Maar voordat de vloer wordt gemaakt, komt het kundige team de vloer op locatie inmeten. Zo past de vloer altijd perfect in uw woning of bedrijfspand.

Houten vloeren in alle soorten en maten

Een houten vloer geeft uw huis of uw bedrijfspand extra uitstraling. In de vloerenwinkel in Oss van Van der Heijden Vloeren heeft u ruime keuze uit verschillende houtsoorten voor uw vloer. Europees Eiken is de meest populaire keus, maar ook voor minder gangbare houtsoorten kunt u hier terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten vloer van Amerikaans Noten, Canandees Wit Maple, Russian Pine of Wengé? Neemt u zeker even een kijkje op de website voor het volledige aanbod houten vloeren. Benieuwd wat dit bedrijf voor u kan betekenen? Via de website kunt u een offerte of natuurlijk een afspraak maken om al uw wensen te kunnen bespreken.