Samen 1
Image default
Bedrijven

Wat doet Maters en De Koning?

Maters en De Koning is een ingenieursbureau dat opdrachten uitvoert die te maken hebben met de civiele techniek. Dat houdt in dat zij de letten op de verbetering of vernieuwing van mobiliteit en bereikbaarheid in Nederland. De meeste projecten zijn gericht op de waterbouw en de constructies van gebouwen of waterleidingen of gaspijpen. Op hun website kun je verschillende projecten vinden die zij in de afgelopen tijd hebben uitgevoerd en waar deze is uitgevoerd en wat zij aan het project hebben gedaan. Je vind ook een pagina met alle medewerker van Maters en de Koning en hun functie binnen het bedrijf. 

Diensten 

De diensten die Maters en De Koning uitvoeren verschillen per opdracht natuurlijk. Over het algemeen beschikt het team over een architect, adviseurs en ingenieurs. Er kunnen dus ontwerpen gemaakt worden, berekeningen gedaan worden en advies of begeleiding gegeven tijdens het project aan derden. 

Markt

Zoals ik net zei werken ze aan de civiele techniek van Nederland, maar soms krijgen ze wel eens opdrachten van buurlanden. De markt civiele techniek gaat altijd om het verbeteren van de mobiliteit en bereikbaarheid voor de maatschappij en de mensen. Het moet mogelijk blijven om van A naar B te komen met de auto, de boot of een vrachtwagen.  

Opdrachten

Maters en De Koning heeft al veel opdrachten achter de rug en heeft bijvoorbeeld mooie bruggen kunnen ontwerpen, renoveren en bouwen. Er zijn ook veel mooie water kades gerenoveerd of ontworpen. In Steenbergen hebben zij bijvoorbeeld de haven en waterkade ontworpen en laten bouwen wat nu een prachtig plekje is. Je kan er even aanmeren en wat bij het cafeetje gaan drinken of eten. 

Er zijn ook veel staalconstructies gemaakt voor koel en vries hallen, maar ook hebben zij een keer het podium van Hardwell mogen construeren.