Samen 1
Image default
Dienstverlening

Plastic flessen voor elk doel koop je online

Verpakken is een vak apart. Het is dan ook niet zo gek dat je je als bedrijf volledig richt op het produceren van de producten waar je verstand van hebt en het verpakkingsmateriaal elders bestelt. Heb je bijvoorbeeld plastic flessen nodig, dan ben je bij verpakkingswebwinkel.nl aan het juiste adres. Of je er nu eentje wilt hebben of kratten vol, het maakt allemaal niet uit. Bestel het eenvoudig online en je hebt het zo in huis.

 

Je eigen plastic fles

Maak je in je bedrijf veel gebruik van verschillende vloeistoffen of bijvoorbeeld vloeibare zeep, dan is het handig dit in een plastic fles te bewaren. Plastic flessen zijn in verschillende maten verkrijgbaar, van een kwart liter tot een hele liter. Daarbij is er de keuze uit witte flessen of transparante flessen. Nu is het natuurlijk niet handig als al je flessen er hetzelfde uitzien, vooral als er verschillende producten in zitten. Daarom is het mogelijk de flessen te laten voorzien van een label. De medewerkers van de Verpakking Webwinkel vertellen je er graag alles over. Met een eigen opdruk zie je in een oogopslag welke fles je moet hebben!

 

Handige accessoires voor plastic flessen

Plastic flessen zijn heel geschikt om vloeistoffen in te bewaren. Op een gegeven moment moeten deze vloeistoffen er echter ook weer uit. Dan is het handig dat er verschillende accessoires verkrijgbaar zijn. Zo kun je de flessen voorzien van een clipdop, zodat de inhoud van de fles gemakkelijk gedoseerd kan worden. Ook is er een dispenser pomp verkrijgbaar, zodat je de flessen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld het doseren van vloeibare zeep. Een andere optie is de sprayer, waarmee je vloeistoffen kunt spuiten of vernevelen. Met deze accessoires maak je van eenvoudige plastic flessen multifunctionele gebruiksmiddelen.

 

De voordelen van de Verpakking Webwinkel

Als je namens een bedrijf winkelt, moet je al snel grote hoeveelheden afnemen. Bij de Verpakkings Webwinkel hoeft dat niet. Van verschillende producten kun je al een bestelling plaatsen vanaf één exemplaar. Het assortiment van de shop is ruim: naast plastic flessen met toebehoren vind je er bijvoorbeeld ook plastic emmers, bakjes, potjes, jerrycans en speciale bakjes bedoeld voor levensmiddelen.

Overigens zijn de producten van de verpakking webwinkel geschikt voor zowel food als non-food, je kunt er dus van alles in kwijt. Ook aan het vullen en legen van de verpakkingen is gedacht: kijk maar eens wat er allemaal aan doppen, tuitjes en kraantjes te krijgen is. Kortom, heb je een plastic fles of andere verpakking nodig, kom dan vooral eens langs in de webwinkel!