Samen 1
Image default
Bedrijven

Welk type mozaïek is er?

Glas mozaïek is een van de vele artistieke vormen. Mozaïek, is een grote beeldverspreiding van een aantal kleine gekleurde berekeningen (TESSERA), vaak geplaatst tegen een muur of vloer.  Bovendien is het mogelijk om mozaïek in een badkamer te verwerken. Vroeger werd mozaïek gebruikt om Griekse en Romeinse goden of keizers af te beelden, dit zag je vaak terug in luxe steden. 

Glas mozaïek

Er zijn veel verschillende soorten en materialen in het mozaïek. Glazen mozaïektegels zijn het meest gebruikte mozaïektype. Het kan worden verkregen in allerlei kleuren en oneindig veel effecten. Glazen mozaïek kan ook perfect worden gebruikt bij een badkamer. Dit komt omdat de tegels zeer sterk zijn. Bovendien is er keramisch mozaïek dit wordt vooral gebruikt in badkamers, doordat deze tegels voornamelijk op muren worden geplaatst. De keramische mozaïek wordt gebakken daardoor is het een zeer kwetsbare tegel. Tenslotte is er ook een natuursteenmozaïek dat bestaat uit zeer kleine natuurstenen. Omdat dit product is gemaakt van natuursteen, zal het nooit in een rechte lijn worden verstrekt.

Wanneer je kiest voor glazen mozaïek, dan moet je rekening houden met diverse aspecten. Het type mozaïek kan afhangen van de ruimte waar het mozaïek dan zal worden geplaatst. Bovendien kunt u talloze verschillende sjablonen en kleuren kiezen, u kunt uw huidige interieur matchen. Omdat mozaïek beschikbaar is in talloze kleuren, kun je altijd iets vinden dat geschikt is in je eigen interieur, zoals mozaïektegels, wit.

https://www.topmozaiek24.nl/product-categorie/mozaiek-tegels/mozaiek-tegels-glas/