Samen 1
Image default
Bedrijven

Welke kleur om je keuken te wrappen?

Het is vooral belangrijk om te beseffen wat voor soort kasten je nodig hebt in je keuken. Wrap je keuken kan hierbij helpen. Maar hoe zorg je nu voor een fantastische uitstraling in je keuken? Heb je een hoop spullen en weinig extra ruimte? Op dat moment biedt een plintkast de opstelling. Zo transformeer je de lege ruimte achter de plint in een handige opslagplek en benut je de ruimte. Een getinte keuken kan worden herkend in verschillende vormen en stijlen.

Nieuwe kleuren in tinten

 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volledig schaduwrijke keuken, maar het is ook denkbaar om de tinten alleen in grote keukenonderdelen te gebruiken. Dit geeft je keuken een totaal unieke uitstraling. Uiteraard kunt u uw eigen verbeelding volledig gebruiken. Ook het wrappen van je keuken kan een goed idee zijn Alles op elkaar stapelen is natuurlijk niet erg pragmatisch.

Welke apparatuur heb je nodig?

 

Richt de ruimtes in met verticale rekken waar je een verwarmingsplaat, snijplaten en andere beperkte dingen kunt neerzetten of zelfs met een plank waarop je borden of koekenpan kunt zetten. Een leuke inrichting is natuurlijk erg belangrijk. De configuratie van de keukenkast is bovendien een belangrijk onderdeel van een productieve keukenkast. Een bestekbord is natuurlijk onmisbaar voor bestek. Neem plaats op een tweevoudig bestekbord om alles op één plek op te bergen. Zo kunt u, ondanks messen, vorken en lepels, ook grotere gebruiksvoorwerpen opbergen, bijvoorbeeld een kanopener, keukenschaar en garde.

Je keuken goud wrappen

 

Goud zal ook in het nieuwe jaar een veel voorkomende toon zijn in de keuken. Een echte eyecatcher voor als je het ons vraagt. Met goud geef je je saaie keuken een geavanceerde en stijlvolle uitstraling. Er zijn meer dan genoeg leuke opties voor in de keuken. Doe dit bijvoorbeeld door briljante componenten toe te voegen aan de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een schitterende spoelbak, kraan of grepen. Oké, neem het liever groter? Kies op dat moment een schitterende kastverdeler!