Samen 1
Image default
Bedrijven

Wellness op het dakterras

Met een jacuzzi op dak haal je een wellness voorziening in huis die zijn weerga niet kent. Je hebt daarmee de kans om onder de sterren heerlijk te ontspannen, zolang je maar wilt. Je kunt een kleine jacuzzi op het dak plaatsen, die geschikt is voor 2 personen. Als je woning het toelaat kan er ook een jacuzzi voor 4 of 6 personen worden geïnstalleerd. In dat geval kun je hele avonden met vrienden onder het genot van een drankje in de jacuzzi verblijven en lekker bijkletsen, terwijl je lichaam wordt gemasseerd door de krachtige waterstralen. 

Goede begeleiding 

Voor het plaatsen van een jacuzzi op het dak heb je wel begeleiding nodig. Er zijn bouwkundig specialisten nodig, die kunnen uitrekenen of het gewicht van de jacuzzi niet te hoog is voor de constructie. Het is ook een flinke klus om de jacuzzi op het dakterras geplaatst te krijgen. Een jacuzzi is groot en kan niet door een woning naar boven worden getild. Daarom wordt er gebruik gemaakt van een hijskraan. Zoals te zien is op serenaspa.nl nemen de zij volledige verantwoordelijkheid voor het plaatsen van de jacuzzi voor hun rekening. Op deze jacuzzi’s krijg je 10 jaar garantie. 

Extra accessoires 

Alle jacuzzi’s die door Serena Spa worden geleverd zijn maatwerk producten. Je kan kiezen voor een specifieke kleur van de kuip, voor de kleur en vorm van de ombouw en voor de installatie. Een accessoires die voor een jacuzzi op het dak erg handig is, is een cover op maat. Door zo’n cover wordt het water beter afgesloten van de buitenlucht, waardoor er geen vuil in het water komt en minder warmte verloren gaat. Dat helpt om het energieverbruik van de jacuzzi te verlagen. Om de cover snel te plaatsen kan er een coverlift worden toegevoegd.