Samen 1
Business / Business Services

De kleur grijs vroeger en nu

T-shirts die grijs zijn. Iedereen kent ze wel. ze zijn er in alle soorten verschillende soorten maten, kleuren, lengten en noem het maar op. Shirtsofcotton heeft het simpel gehouden. 8 verschillende soorten maten (van XS naar 4XL) en 3 verschillende soorten kleuren: wit, zwart en grijs. Ook hebben ze de shirts iets langer gemaakt. Hierdoor blijft het t-shirt bijna altijd in de broek zitten.

Grijs wordt gezien als grauwe kleur. Als het weer buiten grijs is, is het grauw weer en zitten mensen minder goed in hun vel. Dit in tegenstelling tot mooi weer. Als het buiten mooi weer is, zit iedereen beter in zijn vel en is iedereen vrolijker.

Maar grijs neemt ook positieve dingen met zich mee. Bijvoorbeeld grijze t-shirts die je niet ziet onder iemand zijn overhemd. Persoonlijk word ik daar heel blij van. Uit ervaring weet ik dat mensen zich heel erg kunnen storen aan een wit shirt onder een wit overhemd. Dit komt omdat je het witte overhemd ziet. Met de grijze tshirts van shirtsofcotton verdwijnt het grijze t-shirt. Je ziet het niet meer, dit komt omdat het grijze t-shirt contrasteert met de huid van een man.

De verschillende kleurcombinaties met grijs

Grijs is een neutrale kleur net zoals wit of zwart. Het is nochtans misschien wel de moeilijkste neutrale kleur om mee te combineren. Dat komt omdat het soms moeilijk vast te stellen is of het grijze shirt dat je wilt dragen nu eigenlijk lichtgrijs of donkergrijs is. Dat komt deels omdat het een persoonlijke interpretatie natuurlijk maar ook omdat grijs erg kan verschillen van tint als je in daglicht of in kunstlicht staat. Eigenlijk zou je je grijze shirt altijd even in daglicht moeten bekijken om zeker te weten of het licht- of donkergrijs is. Als je dat hebt vastgesteld dan kan je een keuze maken voor het combineren van broek, vest en shirt.

  • Donkergrijs? Kies voor pastel, zwart, wit of zilverkleurige tinten.

  • Lichtgrijs? Kies voor blauw, rood, geel, blauw of paars.

Grijs en vroeger

Vroeger waren mannen in grijze pakken nog heel frequent te zien, tegenwoordig is het ‘saaie’ grijze pak toch echt een uitzondering geworden in het straatbeeld. Dat wil niet zeggen dat de kleur grijs heeft afgedaan. Integendeel, de laatste jaren zijn t-shirts in grijs juist opnieuw populairder geworden. Dat komt omdat grijs als een erg rustige kleur gezien wordt. Omdat onze outfits voor de rest steeds uitgesprokener worden is er dus behoefte aan een herstel van de balans, en daarvoor is een grijs shirt perfect geschikt. Met grijs breng je met andere woorden die balans terug!

Online grijze t-shirts bestellen

Dankzij de eenvoudige categorieën en een overzichtelijke presentatie. Hoef je bij ShirtsofCotton ook geen uren te bladeren om het perfecte (grijze) t-shirt te zoeken. Selecteer, betaal en laat het shirt thuis leveren, meer werk hoef je niet te hebben met het shoppen van shirts! Bij ShirtsofCotton.com is het gemakkelijk om snel en eenvoudig al je shirts en t-shirts te vinden. Alle shirts die we hebben worden gemaakt van 95% katoen en 5% elastaan en dat geeft een prettige en lichte stretch. We controleren persoonlijk de kwaliteit van alle modellen in onze collectie.

https://shirtsofcotton.com