Samen 1
Business / Business Services

Narrowcasting steeds populairder aan het worden

De term narrowcasting is voor velen een onbekend begrip en we zijn ons vaak ook niet echt bewust van de mogelijkheden anno 2017. Bij narrowcasting gaat het vooral om de wijze waarop we de informatievoorziening kunnen voorzien via digitale of lcd schermen ook wel Displays genoemd. Voorbeelden zijn natuurlijk steeds meer te zien en dit voor zowel binnen als buiten. Bij bedrijven is er vaak een ontvangstruimte waarbinnen een display kan worden gebruikt om in de ontvangsthal informatie te verstrekken over de organisatie zelf. Het laatste nieuws en of reclame is hier dan terug te lezen en bovendien kan er ook een leuke bedrijfsfilm of zelfs producten op gepresenteerd worden. Maar ook voor buiten worden er steeds meer betaalbaardere oplossingen geplaatst. Denk maar eens aan de enorme schermen met live streaming video of reclame bij de Intratuin of Mediamarkt.

Wat heb je nodig bij Narrowcasting

Wanneer je narrowcasting goed wilt toepassen heb je niet alleen een scherm nodig. Het is belangrijk dat het scherm met de juiste informatie wordt aangestuurd en hiervoor is een computer met software benodigd om dit te realiseren. De software als ook de verschillende mogelijkheden voor de presentaties kunnen door al bestaande standaard oplossingen worden gerealiseerd maar vaak ook zie je dan nog maatwerk voor de oplossing zelf. Denk maar aan de content van het bedrijf waarvoor de narrowcasting wordt uitgevoerd. Is er een goede omzetting van de huisstijl en of koppeling met live streams waar actuele informatie in kan worden verwerkt als aanbiedingen, nieuws of zelfs temperatuur of file meldingen. Dit alles vergt een specialistische aanpak als ook kijk op de mogelijkheden van narrowcasting.

Op welke manier ondersteuning nodig

Gezien de complexiteit van narrowcasting is het erg belangrijk om een goede dienstverlener voor dit gebied te selecteren. Faas Audiovisuele Dienstverlening B.V. is zo een dienstverlener die als specialist u kunt helpen bij uw vraagstuk. Naast het leveren van alle benodigde hardware met bijbehorende randapparatuur is het bedrijf bovendien inzetbaar voor de invulling van uw presentaties. Kortom een specialist op dit gebied die het gehele gebied professioneel voor u kan invullen.