Samen 1
Business / Business Services

De voordelen van een cryolipolyse apparaat

Meerdere concullega’s wezen u al op de voordelen van een cryolipolyse apparaat en u zag al een paar keer een goed eindresultaat voorbijkomen. U staat op het punt van aankoop, maar toch wint u graag nog wat extra informatie in. Begrijpelijk, want de aanschaf van een cryolipolyse apparaat kan een hele investering voor uw onderneming zijn. Daarom praten we u graag even bij over de voordelen van dit apparaat.

Dit is Cryolipolyse

Cryolipolise werkt door middel van een non-invasieve applicator waarmee het onderliggende vetweefsel wordt gekoeld. Het oppervlakkige huidweefsel wordt hierbij niet aantast. Door het koelen wordt er een natuurlijk verwijderingsproces van vet in gang gezet. De vetlaag wordt geleidelijk dunner. Het resultaat? Zichtbaar minder vet! Zones die behandeld kunnen worden de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen. Deze afslankbehandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt. Ook voor sporters die vet op een bepaalde zone maar niet wegkrijgen.

Zo werkt u met uw cryolipolyse apparaat

U wilt een Cryolipolyse apparaat kopen, daar bent u inmiddels over uit. Een goede keuze! We vertellen vast in het kort hoe u straks met uw nieuwe apparaat aan het werk kunt. U plaatst allereerst een gelpad op het te behandelen gebied. De huid wordt vervolgens met en applicator vacuüm gezogen. Na de behandeling koelt u de huid. Tijdens de sessie lezen mensen vaak een boek, doen een dutje of gaan internetten. Na een periode van 2 tot 4 maanden is er een goed resultaat zichtbaar. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden doorgaan met het afvoeren van vetcellen die zijn afgebroken zijn. Doorgaans is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Zolang er vet aanwezig is kan de cryolipolyse behandeling uitgevoerd worden. Tussen de behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Een onderhoudsbehandeling van éénmaal per jaar. Benieuwd naar de mogelijkheden en de prijs van ons cryolipolyse apparaat? Neem eens contact op met Medcos, de professionals vertellen u graag meer.

https://medcosskinsolutions.nl/