Samen 1
Business / Business Services

Shutters in de badkamer

Heb je plannen om jouw badkamer te verbouwen? Dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor shutters in de badkamer. Met shutters bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. Bovendien staat het ook nog eens hartstikke strak in jouw badkamer. Kunststof shutters zijn namelijk op het oog niet van houten shutters te onderscheiden. Wij vertellen je in deze blog graag waar je terechtkunt voor het aanschaffen van shutters op maat die perfect passen in jouw badkamer.

Vochtbestendige shutters in de badkamer

Wil je jouw badkamer graag voorzien van shutters? Dan is het een goed idee om te kiezen voor vochtbestendige kunststof shutters. Van Eyck shutters is gespecialiseerd in het ontwikkelen van shutters, speciaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. De shutters die ze creëren voor deze ruimten zijn onderdeel van de Endurance collectie. Ze worden gemaakt van duurzaam kunststof waardoor ze extra goed kunnen tegen temperatuurverschillen en een hoge luchtvochtigheid. Verder bevatten kunststof shutters uitstekende ventilerende eigenschappen. Hierdoor blijven ze jarenlang in topstaat.

Maatwerk

Bij alle vochtbestendige kunststof shutters geldt dat je de keuze hebt uit diverse lamelbreedtes: 63, 76, 89 en 114mm. De shutters zijn toepasbaar op zowel ramen in standaardvormen als speciale vormen. Wij kunnen maatwerk verrichten, dus geen door aan ons in welke maat je de shutters graag wilt en wij zorgen ervoor dat we dit in orde maken.

Meer weten over shutters in de badkamer?

Wil je ook graag shutters in de badkamer kopen? Dan raden we je zeker even aan om een kijkje te nemen op de website van Van Eyck Shutters. Neem een kijkje op de inspiratie pagina en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn van shutters in de badkamer. Heb je nog vragen of wil je graag advies van één van de specialisten van het bedrijf? Neem dan contact op met het bedrijf. De experts staan je graag te woord en helpen je verder bij het maken van een juiste keuze. Een adviesgesprek is geheel vrijblijvend en gratis, dus doe hier je voordeel mee.

https://www.vaneyckshutters.com/