Samen 1
Business / Business Services

Dit is wat je moet weten vóór je naar de tandarts gaat!

 

Vóór je naar de tandarts gaat moet je weten wie de tandarts is die je behandelt. Dat krijg je doorgaans wel door gecommuniceerd, maar het is zeker iets wat u mag weten omdat u niet zomaar een vreemde in uw mond wel hebben wroeten. Daarnaast is het prettig om te weten waarvoor u naar de tandarts moet. Het is natuurlijk zo dat er een gaatje kan zitten en u al weet dat u daarvoor komt, maar dit moet duidelijk in de afspraak geformuleerd zijn. Ook moet u weten wat het kostenplaatje voor deze behandeling is. Dit moet te vinden zijn op de website van de tandarts. Zo niet, dan kunt u dit waarschijnlijk opvragen. Heel logisch natuurlijk dat u dit allemaal wilt weten. Bij Tandartsenpraktijk Floriande snappen ze dit en bieden ze u graag alle informatie die u maar wenst.

 

Wie is de tandarts van dienst?

Niemand vindt het fijn om telkens door een andere tandarts behandeld te worden. Voor veel mensen is het zelfs een reden om van tandarts te wisselen. Kiezen voor een tandarts die u goed ligt moet een optie zijn. Een tandartsenpraktijk moet hier vervolgens naar luisteren en u doelbewust bij hem of haar inplannen. De klant is immers koning.

 

Welke behandeling wordt er uitgevoerd?

Naast de tandarts zelf, moet u ook weten waarvoor u naar de tandarts gaat. Wanneer dit een reguliere controle is, dan is dit niet zo spannend. Maar als er alleen wat in vakjargon naar je gecommuniceerd is, is het nog niet duidelijk wat er precies gedaan wordt. Wanneer dit van te voren onduidelijk is, dan is het je goed recht om dit na te vragen bij de behandeling zelf, of vooraf als je het al wilt weten. Zo kan je namelijk ook inschatten wat het kost.

 

Wat zijn de kosten van die behandeling?

Dat brengt ons bij het laatste punt; de kosten. Doorgaans heeft elke tandartspraktijk vaste maximale kosten per behandeling. Maar misschien wil je wel de duurste behandeling niet hebben als het zo veel kost. Je hebt het recht om je tandarts te overrulen. Bij Tandartsenpraktijk Floriande hebben ze hier begrip voor en de tandarts spreekt open en eerlijk met u over alles wat u wil!