Samen 1
Business / Business Services

Geen outfit zonder een hoed

Een outfit is geen outfit zonder een aantal accessoires. Denk naast sieraden of schoenen ook eens aan een hoed. De meest klassieke manier om de gekozen kledingstijl te benadrukken, die tegenwoordig weer aan populariteit wint. We zien hem steeds vaker terugkomen in het straatbeeld, en de hoed is al lang niet meer om hoofd en haar te beschermen tegen de te felle zon of een regendrupje. Ook Hoedenzaak Jos van Dijck in Utrecht merkt de toegenomen populariteit. In de webwinkel Hoedenonline.nl biedt deze expert op het gebied van naast hoofddeksels voor heren en kinderen ook een grote collectie met de leukste hoeden voor dames aan.

Eigen atelier voor op maat gemaakte hoeden

Van een lichte, zomerse strohoed, via hippe petten en mutsen tot aan een elegante schipperspet of clochehoed: u vindt het bij hoedenzaak Jos van Dijck. Er is zelfs een collectie echte klassiekers in de webshop te vinden, onder de naam ‘çlassics’. Daar kunt u terecht voor bijvoorbeeld een Charlie Chaplin-bowler of een ouderwetse schipperspet. Zo is er voor bij elke outfit wel iets te vinden in de webshop van hoedenzaak Jos van Dijck. Vindt u toch niet wat u zoekt? Het eigen atelier van de Utrechtse hoedenzaak, waar gelegenheidshoeden op maat gemaakt worden, biedt uitkomst.

Ruime ervaring

Hoedenzaak Jos van Dijck kan buigen op ruime ervaring. Al sinds 1923 biedt de fysieke winkel in Utrecht een uitgebreide collectie hoeden, petten en accessoires aan. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Als geen ander weten de hoedendeskundigen welke exemplaren nu ‘in’ zijn, welke klassiekers nooit uit de mode raken en welke hoed nu precies past bij uw outfit.

https://www.hoedenonline.nl/