Samen 1
Business / Business Services

Post bezorger

Postbezorger

Als postbezorger heb je een flexibele baan, werk je in de buitenlucht en verdien je ook nog eens een leuk zakcentje. Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als postbezorgerbij jou in de buurt? Zoek dan niet verder! Wij weten precies waar je het beste terechtkunt. In deze blog vertellen we je meer.

Postbezorger worden?

Als je op zoek bent naar een baan als postbezorger dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Post Service. Hier vind je vacatures waar je op kunt reageren als je aan de slag wilt gaan als postbezorger. Het werken bij Post Service heeft diverse voordelen. Zo krijg je hier een vaste bezorgwijk, heb je persoonlijk contact met de coördinators, kun je gebruikmaken van de speciale Post Service bezorgersapp en krijg je een vaste kilometervergoeding indien je in een buitenwijk werkt. Daarnaast valt deze baan ideaal te combineren met je studie, andere baan of privéleven.

Beschikbaarheid

Als je bij Post Service aan de slag gaat dan werk je op dinsdag en vrijdag. Het is jouw taak om de post te sorteren en te bezorgen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wanneer je solliciteert op een baan als bezorger dan probeert Post Service je altijd te koppelen aan een wijk bij jou in de buurt. Dit is ideaal, want op deze manier kun je zo efficiënt en snel mogelijk te werk gaan.

Ook een baan als postbezorger?

Ben je na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden over het hebben van een baan als postbezorger? Neem dan snel een kijkje op de vacature pagina van Post Service. Hier zie je meteen wat de voorwaarden zijn en kun je vandaag nog een sollicitatie sturen naar het bedrijf. Wie weet breng je dan nog op korte termijn je post rond bij jou in de buurt!

https://postservice.nl/werken-bij/vacatures/postbezorger/