Samen 1
Business / Business Services

Groeneveld GDW is de plek waar ik moest zijn

Dankzij Groeneveld GDW zijn mensen eindelijk op hun rekeningen aan het betalen. Daar had ik vorige maanden veel problemen mee. Dit kwam omdat mijn bedrijf langzaam achteruit ging en ze dachten dat ik toch failliet zou gaan. Gelukkig is dit helemaal niet gebeurt en is mijn onderneming gered. Alleen de mensen hebben geen vertrouwen meer in mijn bedrijf, terwijl ze wel gebruik maken van mijn diensten. Daarom moest ik maatregelen gaan nemen.

Het proces van Groeneveld GDW

Ik kwam snel in contact met Groeneveld GDW en die konden mij goed helpen met dit probleem. Zulke situaties hebben ze eerder meegemaakt en ze snapte precies wat ze moesten doen. Tijdens onze afspraak legde ze de werkwijze uit hoe ze te werk gingen met klanten. De eerste stap was om een account aan te maken in hun systeem dat DebKey heet. Daarin kon ik alles op te voet volgen wat er allemaal gebeurde. Als dat was geregeld moest ik een paar gegevens invullen zodat zij verder konden met het proces en ik moest het los laten. Na een paar weken had ik nog niet veel meer gehoord van Groeneveld GDW en ging in het systeem checken hoe ver ze waren in het proces. Ik kon mijn ogen niet geloven, ze waren al bij sommige mensen geweest en hadden waarschuwen uitgedeeld als ze niet betaalde dat de deurwaarder langs zou komen. Dus nu wist ik zeker dat ik hun kon vertrouwen hiermee.

Alles verliep zoals gepland

We zijn nu een paar maanden verder en het gaat echt super goed met mijn onderneming. Alles is weer zoals het was en alle rekeningen en oude facturen zijn allemaal betaald door de klanten. Er was één keer een geval waar de deurwaarder erbij gehaald moest worden, maar uiteindelijk is dat ook allemaal goed gegaan. Ik had totaal niet verwacht dat Groeneveld GDW mij zo goed kon helpen hierin! Alles is weer betaald en ze betalen nu ook allemaal op tijd. Het bedrijf heeft het vertrouwen weer terug en ik ga met stijgende lijnen een goede toekomst tegemoet.

Meer weten over Groeneveld GDW en zijn diensten? Bekijk dan de website van Groeneveld GDW via www.groeneveld-gdw.nl voor meer informatie.