Samen 1
Business / Business Services

In balans met haptotherapie bij Haptobron in Delft!

Heb jij ook het gevoel dat er iets niet klopt aan jezelf? Heb je het gevoel dat je lichaam en gevoelens uit balans zijn? Breng dan een bezoekje aan Haptobron in Delft. Zij kunnen je helpen met het herstellen van de balans tussen lichaam en gevoel en voorkomen depressie en burn-outs. Bovendien kunnen ze je helpen met lichamelijke klachten die door stress of vermoeidheid komen. Haptobron staat altijd open om je te helpen met jouw problemen.

Hoe kan Haptotherapie bij Haptobron in Delft mij helpen?

Haptotherapie bij Haptobron in Delft is een ervaringsgerichte therapie sessie. Iedere persoon is anders en werkt ook anders. Wij passen ons aan op jouw ideale methodes. Bij één therapiesessie worden er bepaalde oefeningen gedaan om dichterbij je gevoel te komen dan je logica, wordt er gepraat over de problemen waar je last van hebt, kijken we waar die problemen vandaan komen en hoe we deze kunnen verminderen voor jou. Wij proberen je bewust te maken dat je niet alleen moet nadenken over problemen maar ook naar je gevoel moet luisteren. Door deze therapie te volgen, vind je je balans terug tussen je lichaam en gevoel. Je kan beter keuzes maken in moeilijke situaties en staat zelfverzekerd tegenover het kwade.

Online coaching

Naast de haptotherapie, bieden wij ook online coaching aan via Skype. Als er bijvoorbeeld een ingrijpende gebeurtenis is geweest, kunnen wij je met een haptonomische inzicht helpen om je beter te laten voelen. Juist om over deze gebeurtenis te praten laat je je gevoelens toe en creëer je meer ruimte bij jezelf. Wij bieden deze optie aan, omdat we hebben gemerkt dat sommige mensen zich prettiger voelen in hun eigen vertrouwde omgeving. Dit is zeer begrijpelijk en wij willen ook het beste voor jou! Dus als je dit fijner vindt, dan een persoonlijke ontmoeting in Delft, vinden dat helemaal goed!

Contact

Wil je Haptotherapie ook een kans geven om je balans te verbeteren? Dan is dit je kans! Haptobron biedt deze therapie aan! Op de website vind je onder andere meer informatie over Haptonomie en de contactgegevens om een afspraak maken. Hopelijk kan Haptobron u helpen met het herstellen van uw balans.