Samen 1
Business / Business Services

SiteToGo: Voor een snelle professionele website

Als u een website wilt laten maken zit u bij SiteToGo op het goede adres. Voor een website hebben zij namelijk alles in huis. 16 jaar ervaring en altijd een vaste prijs zorgen ervoor dat u vrijwel altijd tevreden zult zijn. Binnen één week kunt u al beschikken over uw eigen website met de mogelijkheid om deze ook zelf aan te passen.

Website laten maken voor één vaste prijs

Een website laten maken doe je bij SiteToGo al voor €450,- alleen de teksten moeten zelf aangeleverd worden, de rest wordt binnen SiteToGo geregeld. Een goede website laten maken was nog nooit zo makkelijk en goedkoop. U kunt bij SiteToGo natuurlijk altijd in overleg aangeven wat u wilt voor bijvoorbeeld een huisstijl of template. Een eigen domeinnaam wordt geregeld en natuurlijk ook professionele hosting. Bij een website laten maken op SiteToGo krijgt u natuurlijk ook vriendelijke en deskundige support. Maar niet alleen voor een website laten maken kunt u terecht bij SiteToGo. Ook voor logo’s, drukwerk, internet marketing en voor het hoger komen in google kunt u bij SiteToGo terecht.

Waarom een website laten maken bij SiteToGo?

Als u alleen al kort op onderzoek uitgaat op de online website (www.sitetogo.nl) zult u al snel prachtige voorbeelden zien van websites van andere klanten. Uw eigen website zal altijd uniek zijn en zal dus geen kopie zijn van een andere klant. Er wordt namelijk veel tijd gestoken in een website laten maken door SiteToGo. En ze gaan diep in op de aanpassingen die ze maken per website.

Contact met SiteToGo:

Als u een website wilt laten maken zit u bij SiteToGo dus op het goede adres. Weet u al zeker dat u een website wilt laten maken bij SiteToGo kunt u op de website de contactgegevens vinden die u nodig heeft. Heeft u vragen of advies kunt u ook altijd contact opnemen met SiteToGo. Zij zullen u hierbij helpen en er uiteindelijk voor zorgen dat u alles weet wat nodig is. In het online prijzenoverzicht kunt u zien wat u allemaal krijgt voor de vaste prijs die u betaalt.