Samen 1
Business / Business Services

Koalabedding voor beddengoed en dekbedovertrekken

Het is bij Koalabedding mogelijk om beddengoed te kopen dat past in een kinderslaapkamer. Koalabedding heeft beschikking over dekbedovertrekken, dekbedden, hoeslakens die men in allerlei vormen en kleuren bij ons kan aanschaffen. De materialen waaruit het kinderbeddengoed bestaat zijn zeer divers. Het kan katoen zijn, polyester en bijzondere materialen zoals bamboe.

In ieder geval kan men dekbedovertrekken kopen die zeer kleurrijk zijn en patronen of afbeeldingen bevatten van bijvoorbeeld Disney, maar ook superhelden en prinsessen. De stof zelf is van katoen, maar er kan ook een katoenmix voor gebruikt zijn en eventueel zelfs de luxe percaline variant. Dat laatste is een unieke weeftechniek die zacht aanvoelt en geschikt is voor kinderen met bijvoorbeeld een gevoelige huid. In het assortiment van Koala Bedding vindt men al deze producten qua beddengoed.

Dekbedden voor kinderen

Voor kinderen zijn er verschillende dekbedden met passende maten. Koalabedding biedt de geschikte afmetingen aan voor jonge kinderen tot peuters en dreumesen. Deze formaten kunnen onderling erg verschillen. Zo zijn er dekens van 100×135 cm, maar er zijn er ook die groter zijn zoals 120×150 cm of zelfs 140×200 cm. Al deze maten zijn geschikt voor jongeren die opgroeien en om de zoveel tijd een andere afmeting van kinderbeddengoed nodig hebben. Dekbedovertrekken zijn er ook in bijpassende afmetingen. Wat men ook wil hebben voor een ledikant of een kinderbedje, in onze webshop kan je het vinden. Heeft men dus groeiende kinderen zoals een baby, peuter, dreumes of jong kind dan kan men daarvoor de geschikte dekbedden in Koalabedding vinden.

Hoeslakens voor kinderbeddengoed

Er zijn heel wat hoeslakens te vinden in de winkel van Koala Bedding. Ze zijn belangrijk omdat ze een matras beschermen tegen slijtage van beweging en vocht. Het zorgt er echter ook voor dat jouw zoontje of dochtertje lekker slaapt. In deze categorie zijn er ook waterdichte molton lakens die als hoes gebruikt kunnen worden. Dergelijk kinderbeddengoed bieden we aan.

https://www.koalabedding.nl/