Samen 1
Business / Business Services

Loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar

Of u nu met spoed een loodgieter nodig heeft of omdat het tijd is voor het jaarlijkse cv-onderhoud, loodgieter-nijmegen.nl staat voor u klaar!

Loodgieter-nijmegen.nl voor al uw diensten

Loodgieter-nijmegen.nl is niet alleen beschikbaar voor spoedklussen, maar ook voor andere zeer verschillende diensten. Naast de installatie en het onderhoud van uw cv-ketel, staan wij ook voor u klaar bij lekkages en verstoppingsproblemen van uw riool. Regelmatig onderhoud van uw v-ketel is enorm belangrijk. Niet alleen verkleint u, door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, de kans op koolmonoxidevergiftiging, maar u zorgt ook voor een langere levensduur van uw cv-ketel.

Cv-installatie en onderhoud

Eens in de zoveel tijd is het nodig om een nieuwe cv-ketel te laten installeren. In de meeste gevallen gaat een cv-ketel ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Soms is het echter verstandig om al eerder een nieuwe ketel te laten installeren. Een nieuwe ketel heeft namelijk een hoger rendement en bespaart uiteindelijk veel meer op uw energiekosten. Het comfort van uw woning wordt ook vergroot doordat uw woning eerder op temperatuur is. Als u eraan denkt om uw huis in de verkoop te doen, kunt u ook een nieuwe cv-ketel laten installeren. Deze laat de waarde van uw huis namelijk stijgen. Wij zijn niet alleen in te schakelen voor de installatie van uw ketel, maar ook voor het onderhoud. Regelmatig onderhoud aan uw ketel zorgt ervoor dat storingen eerder worden voorkomen en reparatiekosten binnen de perken blijven. Wanneer u een wat oudere ketel heeft, is het aan te raden om elk jaar onderhoud te laten uitvoeren. Het is bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zo zorgt u ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw cv-ketel.

Over ons

Bij de Nijmeegse loodgieter profiteert u van zeer scherpe prijzen en deskundigheid. Wij werken alleen met ervaren monteurs die weten waar ze het over hebben, zo bent u verzekerd van het beste resultaat. Wij zijn bij spoedgevallen 24 uur per dag en ook in het weekend te bereiken. Wij gaan voor service en kwaliteit. Dit is ook te zien aan ons advies op maat. Wilt u meer weten, kijk dan op onze website.