Samen 1
Verbouwen

Een PU gietvloer zelf aanleggen

Als u denkt dat u een professioneel bedrijf moet inhuren voor het plaatsen van een mooie PU gietvloer, dan zult u verrast zijn dat een gietvloer zelf doen zeker tot de mogelijkheden behoort. Een dergelijke vloer met naadloze afwerking wordt steeds vaker gezien als een geschikt alternatief voor de traditionele linoleumvloer. Veel scholen, bedrijfspanden en zelfs restaurants stappen tegenwoordig over op dit type vloer vanwege de optimale flexibiliteit en stijlvolle uitstraling die ermee te behalen valt. Ook u kunt een PU gietvloer aanschaffen en voor de optie gietvloer-zelf-doen kiezen om de vloer te plaatsen. Hiervoor bent u dan geen aanvullende kosten kwijt, waardoor een PU gietvloer een uitstekende keuze is voor elke ruimte.

Optie gietvloer-zelf-doen

U kunt met een PU gietvloer verschillende stijlen hanteren. Afhankelijk van het ontwerp en de kleuren die u voor de uitvoering kiest, kunt u veel indruk maken, maar ook juist veel rust creëren. U hebt de keuze uit diverse stijlen en kleurcombinaties waardoor u met de gietvloer-zelf-doen optie altijd een uniek ontwerp kunt realiseren, dat optimaal zal aansluiten bij uw wensen en geoogde verwachtingen. De naadloze vloeren kunt u in meerdere lagen aanbrengen op een bestaande ondervloer, waardoor u met simpele standaardoplossingen geheel zelfstandig vloeren en wanden kunt afwerken. Bij Decochip vindt al het benodigde materiaal om dit heel gemakkelijk zelf af te handelen. Bovendien ontvangt u producten van uitstekende kwaliteit en profiteert u van aantrekkelijke prijzen.

Kies voor een uitstekende kwaliteit

Decochip beschikt over een ruim assortiment aan producten van uitstekende kwaliteit. Zo kunt u altijd een geschikte gietvloer-zelf-doen realiseren en zelf bepalen wat het eindresultaat zal zijn. De materialen zijn flexibel en bieden een naadloze afwerking. Als u producten besteld bij Decochip worden deze rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek. Hierdoor zijn de materialen een stuk voordeliger te verkrijgen en betaalt u nooit te veel voor uw nieuwe PU gietvloer.