Samen 1
Business / Business Services

Nederlandse Verkopersschool

Heeft u een passie voor verkoop, maar heeft u echter het gevoel dat u nog lang niet alle technieken beheerst die belangrijk zijn voor een goede verkoop? Dan bent u bij De Verkopersschool aan het juiste adres, want zij bieden verschillende commerciële opleidingen aan. De opleidingen bestaan uit programma’s die tien tot twaalf maanden duren. Hierin vinden zestien tot éénentwintig opleidingsdagen plaats. In het begin krijgt u tijdens de opleiding hele dagen training, gedurende het jaar zult u ook halve dagen training krijgen. Voor sommige commerciële opleidingen zijn er kortere programma’s.

Praktijkgericht

De opleidingen van De Verkopersschool zijn zeer praktijkgericht. Dat wilt zeggen dat er veel geoefend zal worden zoals het ook in de praktijk zal gebeuren. Dit zal op een prettige manier confronterend zijn. Rollenspellen en oefeningen zullen een leidraad vormen tijdens de commerciële opleidingen, maar er zullen ook praktijkcases worden behandeld en uitgevoerd. Tijdens de opleiding zult u een enorm goede inzicht krijgen op verkoop en zal u intensief worden getraind tot een echte salestijger.

De commerciële opleidingen waaraan u kunt deelnemen zijn: accountmanagers, callcenter-medewerkers, commercieel medewerkers binnendienst, junior accountmanagers, key accountmanagers, senior accountmanagers, vertegenwoordigers en winkelverkopers.

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar één van de vele commerciële opleidingen die wordt aangeboden door de Verkopersschool? Bekijk dan snel hun website en neem contact op! Bij De Verkopersschool werken zij met een maximaal aantal van zes personen. Hierdoor bent u altijd verzekert van persoonlijke aandacht. Op deze manier kan er individuele verdieping plaatsvinden, waardoor het succes gegerandeerd wordt.

https://www.verkopersschool.nl/opleidingen/