Samen 1
Business / Business Services

Bent u op zoek naar een eiken vloer?

Wilt u ook een authentieke eiken vloer in uw woonkamer (klik hier voor eiken vloer)? Wilt u een vloer die makkelijk schoon te houden is? Wilt u een warme sfeer in huis? Dan is een eiken vloer een mooie oplossing. Eiken vloeren zijn door de jaren heen een erg populair vloersoort geworden in Nederland en dat is niet zo gek. Eiken kernhout heeft een geelbruine tot donkerbruine kleur en steekt mooi af tegen andere typen hout. Qua prijs-kwaliteit verhouding zit u altijd goed als u kiest voor een eiken vloer. De keuze tussen eiken vloeren is enorm en de kleuren zijn erg divers.

Voordelig een eiken vloer kopen

Bij ons in Barneveld kunt u voor voordelige prijzen uw ideale eiken vloer kopen. Wij werken niet met een tussenhandel waardoor we u een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Wij vinden het daarnaast niet nodig om te werken met een tussenhandel, omdat wij graag direct in contact staan met onze klanten. Op deze manier leren wij onze klanten goed kennen, zodat ons aanbod beter aansluit op de wensen en behoeften van onze klanten. Naast een eiken vloer heeft u nog veel meer keuzes uit andere typen vloeren zoals: acacia, afzelia, beuken of brown maple. Wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms om ons assortiment te laten zien en u te helpen.

Voordelen van een eiken vloer

Een eiken vloer is uiterst geschikt als vloer voor bijvoorbeeld uw woonkamer. Ze zijn hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Bovendien is er in de wereld voldoende voorraad van eiken waardoor eiken vloeren een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Een ander voordeel van een eiken vloer is dat het veel kan hebben, mits het goed wordt onderhouden. De ondervloer is daarbij van groot belang. Deze dient egaal te zijn. Een ander groot voordeel dat alle houten vloeren hebben ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat, is dat beschadigingen aan een houten vloer vrijwel altijd te repareren zijn. Een eiken vloer kan altijd worden afgeschuurd en dan is die weer zo goed als nieuw. Op onze website heeft u een overzicht van al onze vloersoorten, toch liever de vloer in het echt zien? Kom dan langs bij een van onze vestigingen.