Samen 1
Business / Business Services

Op zoek naar een bedrijf om een busje te huren in Zoetermeer?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u een auto of busje kunt huren in Zoetermeer? Dan is Infinity Car Rental uw aangewezen partner. Deze specialist in verhuur van auto’s en bestelbusjes richt zich op de regio Zoetermeer (waaronder Den Haag, Rotterdam en Leiden). Hun doel om het huren van een wagen eenvoudig te maken uit zich onder andere in scherpe prijzen en een hoge service.

U kunt verschillende auto’s en busjes huren

Bij Infinity Car Rental heeft men een divers wagenpark met voor ieder wat wils. En dat tegen scherpe prijzen. Voor studenten zijn de prijzen nog aantrekkelijker, zij krijgen namelijk korting op de huurprijs.

U kunt bij Infinity Car Rental auto’s huren zoals de Renault Clio of Renault Twingo. Hierbij bent u verzekerd van een auto die goed onderhouden wordt.

Wanneer u met een grote groep op pad wilt of als u gaat verhuizen dan is een busje natuurlijk het uitgelezen vervoermiddel. Bij het huren van een busje heeft u de keuze uit onder andere de Peugeot Expert, de Renault Master en de Renault traffic. U kunt een bestelbus huren inclusief chauffeur, ideaal als u niet zelf de bus wilt of kunt rijden.

Er is bij Infinity Car Rental geen minimum voor het aantal uren dat u de auto of busje moet huren. Of u de wagen nu een uur of een week nodig heeft, alles is bespreekbaar. Daarnaast heeft u bij Infinity Car Rental maar liefst 200 vrije kilometers. En als u de auto langer dan 5 dagen huurt dan zijn de kilometers nadien ook vrij.

Kosten besparen door zuinig rijden

Ondanks het grote aantal van 200 vrije kilometers heeft u er baat bij om zuinig te rijden. U kunt dan tot 10 procent besparen op het brandstofverbruik wat weer scheelt in de kosten. Zuinig rijden, ook wel het Nieuwe Rijden genoemd, is niets anders dan het aanpassen van uw rijstijl waardoor u kunt besparen op brandstof.

Infinity Car Rental draagt haar steentje bij door gebruik te maken van AD Blue. Hierdoor hebben de bestelbussen minder uitstoot en verbruiken ze minder brandstof.

Huur nu een voertuig via de website: https://infinitycarrental.nl/.