Samen 1
Business / Business Services

Snelle en betrouwbare bezorging voor elke webwinkel

Bezorging als visitekaartje

Een webshop kan er nog zo gelikt uitzien en de mooiste producten aanbieden, als de bezorging van de pakketten waarin deze pareltjes vervoerd worden niet in orde is zal de reputatie van de hele onderneming daaronder lijden. Niets zo vervelend voor een klant als een pakketje dat te laat, niet netjes of zelfs helemaal niet geleverd wordt. Shops United is expert op het gebied van snelle en goedkope pakketverzending, en biedt voor elke webwinkel een complete verzendoplossing voor pakketten in binnen- en buitenland.

Betrouwbare en snelle bezorging

Als internetondernemer is het kiezen van de juiste pakketservice van groot belang. Een niet geleverde trui of bijvoorbeeld een mooie lamp die kapot bezorgd wordt is een nachtmerrie voor zowel de klant als de eigenaar van de webwinkel. Wanneer slechte bezorging leidt tot negatieve recensies op het internet, zij het op de eigen website of een reviewpagina, kan dat zelfs einde oefening betekenen. Maar welke bezorger is betrouwbaar, en toch snel? Shops United neemt webwinkels deze zorgen uit handen.

Dankzij jarenlange ervaring heeft Shops United grote volumecontracten opgebouwd met verschillende leveranciers. Zo valt er voor webshops te kiezen uit onder meer PostNL en DHL, maar ook kleinere spelers als Van Straaten Post. Het systeem van Shops United biedt verder de mogelijkheid om zendingen zelf, handmatig, in te voeren, of (automatisch) te laten importeren uit bekende softwareaanbieders als Magento of CCV Shop. De unieke webapplicatie is geschikt voor zowel kleine, middelgrote als grotere webshops.

Gebruiksvriendelijke online tool<h/3>

Naast de garantie van een snelle, nette pakketservice stelt het gebruiksvriendelijke online multi-carrier verzendsysteem van Shops United webshopeigenaars en eventuele medewerkers in staat de verzonden pakketten te traceren, pick-ups in te boeken, supportnavragen te doen, een adressenboek toe te voegen en specificaties van facturen op te vragen.

Kostenbesparing

Al meer dan tweeduizend webwinkeliers maken inmiddels gebruik van de diensten van Shops United. Ook de kostenbesparing die het gebruik van de service met zich meebrengt is daar verantwoordelijk voor. Die besparing kan oplopen tot vele duizenden euro’s per jaar. Meer weten over de mogelijkheden? Bezoek de website van Shops United en vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

https://shops-united.nl/