Samen 1
Business / Business Services

Verhuisbedrijf Amersfoort Waaijenberg mijn keuze

Nog een paar weken en dan komen de verhuizers. Geregeld via het verhuisbedrijf in Amersfoort en Apeldoorn: Waaijenberg.. Een erkend en betrouwbaar adres als het om verhuizen gaat, zelfs internationaal. Professionele verhuizers, daar gaat het om.

Na 10 jaar in een hele fijne wijk en in een gezellig huis te hebben gewoond, is het nu tijd voor verandering. Een andere wijk in Amersfoort, een nieuw huis. Iets om naar uit te kijken, maar het doet ook pijn. Afscheid nemen van een huis waar je jarenlang met plezier hebt gewoond is best moeilijk, maar er moet ook veel worden geregeld. Een nieuw interieur, het uitzoeken van een keuken en badkamer en nog zoveel meer. Maar er moet ook verhuisd worden en dat is toch een heel gedoe. Ga ik het zelf doen, vraag ik hulp aan mijn vrienden of huur ik een verhuisbedrijf in? Deze keer kies ik er voor om het zelf niet te doen, maar ga ik op zoek naar een verhuisbedrijf. Zo geeft het mij ook geen stress. Je wilt uiteindelijk ook dat de verhuizing goed verloopt.

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Amersfoort

Zo ga ik op zoek naar een verhuisbedrijf in Amersfoort en kom ik terecht op de website van Waaijenberg. Ze verhuizen in Amersfoort en omstreken. De website is overzichtelijk en je kan een informatiepakket aanvragen of een vrijblijvende offerte. Want zo zit ik nergens aan vast. Na het invullen van wat gegevens druk ik op de knop ‘verstuur’. Na een tijdje wordt er contact opgenomen en vraag ik toch om een vrijblijvende afspraak van de verhuisadviseur omdat ik toch nog wat met vragen zit.

Want uiteraard wil je ook weten wat een verhuisbedrijf jou te bieden heeft. Wat zijn de kosten van de verhuiswagen, welke bus en/of vrachtwagen heb ik nodig, is mijn inboedel ook verzekerd, pakken ze ook daadwerkelijk de dozen in en uit? Slaan zij eventueel ook tijdelijk mijn spullen op, hoe zit het met de meubels? Verhuizen jullie ook in het weekend? Is dit duurder dan een doordeweekse dag? Zoveel vragen eigenlijk en daar kan een verhuisadviseur je bij helpen.

We bespreken de werkzaamheden, de datum van de verhuizing, het kostenplaatje voordat de offerte definitief goedgekeurd is. Ik weet nu precies waar ik aan toe ben en dat geeft mij een fijn gevoel. Ik kan de verhuizing rustig aan de mannen van Waaijenberg overlaten.

Dag van de verhuizing

Vrijdag 17 augustus. De grote dag is aangebroken. Al vroeg rijdt de grote verhuiswagen de straat in. De dozen zijn een paar dagen voor de verhuizing door de verhuizers ingepakt en deze worden in de verhuiswagen geladen. Bij ons nieuwe huis zal alles weer netjes worden uitgepakt. Ze gaan zorgvuldig met de spullen om.

Alles is ook goed verzekerd, dus mocht er toevallig iets mis gaan tijdens het in- en of uitladen van de meubels of het laten vallen van de verhuisdozen, dan weet ik dat ik niet met zorgen hoef te zitten.

De mannen werken hard dus verdienen ze wel een broodje met een kop koffie. Na een tijdje zit de hele verhuiswagen vol en rijdt deze met al onze spullen naar onze nieuwe woning. Uiteraard lege ruimtes en dit maakt het voor de verhuizers makkelijker om overal doorheen te lopen en alles te kunnen neerzetten. Daar worden de verhuisdozen ook weer uitgepakt, zoals dat afgesproken is.

Alles is ook netjes op een etiket geschreven, zodat iedereen weet waar de de verhuisdozen naar toe moeten. Naar de woonkamer, naar de slaapkamer, naar zolder enzovoort. Aan het einde van de dag zit het er op. De meubels staan op zijn plaats, de dozen zijn allemaal uitgepakt. Wat een werk hebben de mannen van Verhuisbedrijf Amersfoort en Apeldoorn: Geregeld via het verhuisbedrijf in Amersfoort en Apeldoorn: Waaijenberg verricht.