Samen 1
Business / Business Services

Laminaat Gratis Gelegd

Laminaat Gratis Gelegd

 

Bij tapijt en laminaat direct vind u een breed assortiment vloeren van top kwaliteit. Wij hebben al meer dan 15 jaar ervaring in de woninginrichting.

Bij ons kunt u al vanaf € 19,95 per m2 terecht inclusief gratis gelegd.

Wij verkopen al jaren laminaat en pvc en vinyl van topmerken, denk hieraan aan: Balterio, Egger, Krono en Quick-Step.

Wilt u een vloer kopen en wilt u hem niet zelf leggen? Dan bent u bij ons in het juiste adres.

Wij hebben naast onze online winkel of nog een showroom in Wolvega (Friesland) die 6 dagen per week geopend is.

Bent er niet helemaal niet uit welke kleur of welke afmeting u wil in onze winkel helpen we graag verder met het kiezen van de juiste vloer voor uw woonkamer.

 

In de enorme showroom van zo’n 1600 m2 zijn de meeste vloeren te bezichtigen door middel van kleine showvloeren. Daardoor zult u een goede indruk verkrijgen van de uitstraling van het betreffend laminaat. Desgewenst kunt u een staal meenemen naar uw woning, zodat u thuis bij uw meubels de kleur nog eens goed kunt bekijken. Via onze website heeft u tevens de mogelijkheid een vrijblijvende prijsopgave aan te vragen. Klikt u daarvoor op de offerte-knop onder het laminaat van uw keuze, dan komt u in een rijtje vragen en wanneer u deze doorloopt, hebben wij genoeg gegevens om u een vrijblijvende prijsopgave te mailen. Eveneens kunt u op het offerte-formulier aangeven of u van betreffend type laminaat en eventueel enkele andere een staal wenst. Uiteraard is deze staalaanvraag kosteloos. Voor onze zakelijke klanten zoals makelaars, verhuurders, vastgoedbeheerders, bungalowparken en woningcorporaties hanteren wij vaste prijzen. Wij hebben niet voor niets al jarenlang een grote vaste klantenkring. Wij werken continu met de scherpst mogelijke prijzen, dit kunnen wij realiseren door rechtstreeks vanaf de fabriek groot en scherp in te kopen.

Benieuwd geworden surf dan snel naar onze webshop en vraag snel een scherpe offerte aan.

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/vloeren/laminaat