Samen 1
Business / Business Services

Verreiker kopen

Ga direct naar de website van Riwal. Hier kunt u terecht voor het kopen van zowel nieuwe als gebruikte verreikers van topmerken als MEC en JLG. Hoe maakt een keus uit dat ruime gamma? De werknemers van Riwal hebben jarenlange ervaring en kennis opgebouwd en voorzien u graag van gedegen advies.Als exclusieve dealer importeert en verkoopt Riwal een zeer groot aanbod verreikers en hoogwerkers van JLG Industries. Zoals u reeds leest, een verreiker kopen doet u bij Riwal.

De voordelen van een eigen verreiker

Verreikers zijn geproduceerd om zware lasten te kunnen tillen en daarnaast zijn ze ook nog eens verplaatsbaar. Veelal worden deze machines ingezet voor industriële, agrarische en infrastructuurbouw-doeleinden. Verreikers zijn te categoriseren in roterende bovenwagens of verreikers met een vaste telescooparm. Een vergelijking met een heftruck is op zijn plaats, wil het niet dat een verreiker ook op ruw terrein kan worden ingezet. Bij een heftruck is dit vaak niet het geval.

Kies een vestiging bij u in de buurt

Al vanaf 1968 is de firma een specialist in het veilig werken op hoogte. Het totale gamma van machines bestaat uit wel 100 verschillende verreikers, hoogwerkers en heftrucks. In zowel binnen- en buitenland vindt u vestigingen van Riwal, zo weet u zeker dat er altijd een vestiging bij u in de buurt is. Hier kunt u dus altijd naartoe om een verreiker te kopen. Ervaart u een probleem met een machine of is er sprake van een storing? Rewal beschikt over een technische helpdesk en een eigen mobiele servicedienst. Wilt u meer weten? Neem contact op met Riwal of bezoek de website.

https://www.riwal.com/belgium/nl-be/kopen/verreikers