Samen 1
Business / Business Services

Sales Channel – een printer kopen, leasen of huren.

Sales Channel

Wist u dat Sales Channel u kan helpen bij het aanschaffen van printers en kopieer apparaten? Dit gebeurt door middel van een offerte aanvraag. Wat is nou eigenlijk het voordeel van een printer kopen? Of het verschil tussen een printer huren of leasen en waarom zou u een kopieer apparaat nemen op kantoor? Dit kunt u lezen in dit artikel! Schakel ook SAM Design in voor het onderhoud van uw computer. 

Printer kopen via Sales Channel

Een printer kopen voor bij u op kantoor doet u niet iedere dag. Het is daardoor heel belangrijk om goed te oriënteren om te kijken wat voor printer u precies nodig hebt. Wij willen u daar graag mee helpen. Het is belangrijk om te weten welke soort printer het beste is voor uw persoonlijk situatie en welk mark printer uw voorkeur geniet. Een professionele printer hoeft namelijk helemaal niet zo duur te zijn. Doe een offerte aanvraag bij Sales Channel en wij zorgen ervoor dat u altijd de beste prijs ontvangt!

Het verschil tussen printer huren en leasen

Er zit een groot verschil tussen een printer huren en leasen. Bij het leasen van een printer betaalt u voor een langere periode een vast bedrag per maand. Zo hoeft u niet in één keer een grote investering te doen. Bij het huren van een printer moet u goed nadenken. Vaak worden printers gehuurd voor één dag voor een evenement of eenmalig gebruik. Dit bespaart u veel kosten.

Waarom een kopieer apparaat op kantoor?

Een professioneel kopieer apparaat bij u op kantoor is niet meer weg te denken. Een kopieer apparaat maakt uw werkzaamheden een stuk eenvoudiger. Met een kopieer apparaat heeft u de mogelijkheid om te kopiëren, scannen, faxen en printen. Hier heeft u ook de mogelijkheden om te kopen, huren en te leasen!

Sales Channel

U heeft de mogelijkheid om via Sales Channel een printer en kopieer apparaat aan te schaffen. Kijk op onze website bij Sales Channel en vraag direct een offerte aan!