Samen 1
Dienstverlening

Een hardcover boek laten drukken over uw bedrijf

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor zakenrelaties, denk er dan eens aan een hardcover boek te laten drukken over de geschiedenis van uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook een boek laten maken over een bijzonder project waar uw onderneming aan gewerkt heeft. U kunt een hardcover boek drukken in kleine oplage, zodat het ook interessant is als u het niet aan honderden mensen wilt geven, maar bijvoorbeeld alleen aan enkele tientallen medewerkers of goede relaties. De kosten van een kleine oplage zijn vaak lager dan u zou denken als u kiest voor de juiste drukkerij.

Is dat niet heel duur, een hardcover boek laten drukken?

Een hardcover boek laten drukken is echt geen kostbare aangelegenheid. Natuurlijk, als u van een boek bijvoorbeeld 250.000 exemplaren wilt laten maken, dan moet u hier een flink budget voor uittrekken. Maar als u slechts enkele tientallen hardcover boeken wilt laten drukken, dan vallen de kosten echt wel mee. Het is zaak om hiervoor de juiste drukkerij te selecteren. Er zijn meerdere drukkers in Nederland die ook kleine opdrachten aannemen en daar een redelijke prijs voor vragen. U heeft bovendien het voordeel dat uw opdracht serieus wordt genomen en niet onderop de grote stapel terechtkomt. U kunt uw order in dit geval ook niet zo snel binnen redelijke termijn verwachten, wat bij een kleiner aantal wel het geval is.

Bij wie kan ik een boek voor mijn bedrijf laten drukken?

Als u een hardcover boek wilt laten drukken voor uw bedrijf, kunt u een offerte opvragen bij De Beste Boekdrukkers. Dit is een bedrijf dat al heel wat jaren boeken drukt in allerlei formaten, waarbij het ook verschillende papiersoorten gebruikt. Als u advies wilt, kunt u dan ook dankbaar gebruikmaken van hun kennis en ervaring. Uw boek wordt op het door u gewenste formaat gedrukt, in hardcover of met een soft cover, op basis uw voorkeuren. U kunt ook voor meer informatie direct contact opnemen met de medewerkers van deze drukkerij.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/