Samen 1
Dienstverlening

Een ruim aanbod aan caravan occasions

Bent u een echte kampeerliefhebber? Kijkt u ieder jaar weer uit naar de zomervakantie waarin u met uw caravan de mooiste plekjes ontdekt? Een ding is zeker, u dient dan over een comfortabele caravan te beschikken die aan al uw wensen en eisen voldoet. Heeft u al veel mooie reizen gemaakt met uw huidige caravan? Maar is deze in de loop der jaren versleten? Of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Kom dan eens langs bij Caravancentrum Waterland waar u caravan occasions van verschillende merken vindt en ontvang passend advies. Zij zijn namelijk officieel dealer van Fendt Caravans en Hobby Caravans. Maar het aanbod reikt verder dan deze twee merken. Zo vindt u ook caravan occasions van merken als Eifelland, Knaus en Adria. Maar ook andere kampeerbenodigdheden zoals een caravan mover vindt u in het ruime assortiment.

Aan welke eisen dient uw nieuw caravan te voldoen?

Wilt u een tweedehands caravan kopen? In het ruime aanbod caravan occasions van Caravancentrum Waterland kunt u filteren op uw wensen. Dient uw nieuwe caravan over minimaal 3 slaapplaatsen te beschikken? Bent u op zoek naar een caravan van een specifiek merk? Of heeft u een bepaald budget in gedachten? Filter op basis van uw wensen en zie direct welke caravans aan al uw eisen voldoen. Heeft u de geschikte caravan gevonden, maar ontbreken er nog andere kampeerbenodigdheden? Een fietsendrager, voortent of caravan mover? U vindt alles voor een heerlijk vakantie bij deze kampeerspecialist.

Plaats uw caravan in no time op de juiste plaats

Heeft u het ruime aanbod caravan occasions van Caravancentrum Waterland bekeken? En heeft u de caravan gevonden waarmee u de mooiste reizen wilt maken? Denk dan ook eens aan een caravan mover, want dit zorgt voor een zorgeloze vakantie. Terwijl uw medekampeerders moeite hebben om de caravan op de juiste plaats te krijgen, heeft u hier geen problemen mee. Met een caravan mover kunt u de caravan op afstand besturen. In een korte tijd staat uw caravan al op de juiste plek! Vervolgens geniet u in uw stoeltje van de pogingen van uw medekampeerders.