Samen 1
Image default
Dienstverlening

Je bedrijf promoten op social media

Sociale media, ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We communiceren op zakelijk vlak via LinkedIn. Persoonlijke contacten onderhouden we middels Facebook. Twitter houdt ons op de hoogte van het laatste nieuws en voor hippe kleding kijken we op Instagram.

Ontwikkeling van social media 

De social media hebben zich razendsnel ontwikkeld. Het begin van de platformen ligt in 1996 bij Six Degrees. De invloed van de online kanalen groeit nog steeds. Op politiek vlak bijvoorbeeld. Politieke partijen zetten sociale media doelbewust in om mensen te bereiken. Organisaties met politiek getinte doelstellingen communiceren online met hun achterban. Werkgevers checken Pinterest, Facebook en Instagram om meer te weten te komen over sollicitanten. De overheid houdt Twitter en andere, minder bekende socials scherp in de gaten om criminaliteit en fraude – en de daders ervan – op te sporen.

Adverteren op social media

Het zakelijk gebruik van de platformen is erg populair. Je laten zien en horen levert snel en concreet resultaat op. Een bureau dat ondernemers helpt alles uit LinkedIn, Facebook en Instagram te halen, is Your Business Online. Het team van Your Business Online bestaat uit allemaal jonge mensen die precies weten wat de do’s en don’ts zijn. Zijn er belangrijke trends? Verplaatsen groepen mensen zich van het ene naar het andere platform? Your Business Online weet het als eerste, en jij dus ook! De marketingstrategieën die Your Business Online uitzet, blinken uit in creativiteit en originaliteit. Het gaat er namelijk om dat je opvalt met jouw producten en diensten en dat je verrast met acties. Tegelijkertijd is het natuurlijk zaak de verkoop een flinke boost te geven door mensen door te linken naar je website / webshop. Ben je benieuwd wat jij kunt bereiken met adverteren op Youtube, Instagram of Facebook? We geven je de contactgegevens van social media bureau Your Business Online zodat je een kennismakingsmeeting kunt inplannen.

https://www.yourbusinessonline.nl/