Samen 1
Image default
Dienstverlening

Lagere productiekosten door kunststofbewerking

Als u tegenwoordig behoefte heeft aan kunststofbewerking voor uw bedrijf, zult u al snel uitkomen bij kunststof CNC frezen. Vroeger werd een freesmachine aangestuurd door een expert op dit vlak, maar tegenwoordig is het mogelijk om freesmachines door computers aan te laten sturen. Natuurlijk zorgt een vakman nog altijd dat deze computer perfect wordt afgesteld, maar een computer voert in feite de werkzaamheden uit. Maar dit hoeft niet iets negatiefs te zijn. Computers werken uiterst precies en kunnen bewegingen maken die voor mensen vrijwel onmogelijk zijn. De mogelijkheden op het gebied van kunststofbewerking en kunststof CNC frezen zijn dan ook groter dan ooit. Dit levert uw bedrijf lagere productiekosten op, waardoor de prijs van kunststof CNC frezen lager uitvalt in vergelijking met handmatig kunststof bewerken.

Twee varianten kunststof CNC frezen: 3-assig of 5-assig?

Wanneer het gaat om kunststofbewerking aan de hand van een CNC-freesmachine, heeft u de keuze uit 3-assige of 5-assige machines. Een 3-assige machine is in staat om een werkstuk van 3 kanten te bewerken. Echter kan deze alleen van bovenaf bewerken. Bij de 5-assige machine is dit anders. In slechts 1 inspanning kunnen wel 5 kanten van de kunststof bewerkt worden. Vele technieken kunnen toegepast worden voor een mooie afwerking.

Laat uw kunststofbewerking uitvoeren door deze specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat kunststofbewerking zowel 3-assig als 5-assig voor u kan uitwerken? Dan komt u al snel uit bij REMA kunststoftechniek. Dankzij de veelzijdige frezen van dit bedrijf kunnen uiteenlopende werkstukken voor u gerealiseerd worden. Daarom zijn zij ook de eerste keuze voor vele bedrijven als het om kunststof CNC-frezen gaat. Zoals al eerder in de tekst werd benoemd, vindt het bewerken van kunststof computergestuurd plaats. Hierdoor kan er preciezer bewerkt worden, maar ook sneller. Dit leidt tot lagere productiekosten, waardoor ook de prijs voor u lager zal uitvallen. Daarom kiest u voor REMA Kunststoftechniek. Heeft u interesse? Neem dan contact op met deze specialist.