Samen 1
Dienstverlening

Met het verhuisbedrijf in Rotterdam verhuist u zorgeloos

Heeft u onlangs de woning van uw dromen gevonden? Dan zit waarschijnlijk de verhuizing eraan te komen. Een zorgeloze verhuizing, dat is wat u wenst nietwaar? Daar bent u verzekerd van door het verhuisbedrijf in Rotterdam in te schakelen. Niemand verhuist vaker dan Jac Den Hollander Verhuizingen, waardoor zij de kennis, ervaring, materiaal en mankracht in huis hebben voor een professionele aanpak. Bepaal de datum waarop u gebruik wilt maken van de service en ontvang een offerte op maat. Is de offerte naar wens? Dan bevestigt u deze, waarna u een bevestiging ontvangt. De laatste stap is de zorgeloze en professionele verhuizing. Voor u het weet woont u in uw nieuwe woning.

Ook een professionele verhuisservice voor bedrijven bij dit verhuisbedrijf in Rotterdam

Niet alleen particulieren kunnen terecht bij het verhuisbedrijf in Rotterdam. Jac Den Hollander Verhuizingen verzorgt ook een perfecte organisatie en strakke planning voor de verhuizing van bedrijven. Het verhuizen van een kantoor of bedrijf vraagt om precisie. Als ondernemer wilt u waarschijnlijk dat het werk zo min mogelijk stil komt te liggen en grotendeels gewoon door kan gaan. Dit kunt u met een vertrouwd gevoel overlaten aan de verhuisspecialist. Zij bieden verschillende services zoals ICT Service en Cable en Facility Management en Handyman Services. Benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden.

Vele vormen van opslag mogelijk bij verhuisbedrijf in Rotterdam

Op zoek naar een betrouwbare en goed beveiligde opslag? Dat biedt het verhuisbedrijf in Rotterdam u. Voor zowel tijdelijke als langdurige opslag schakelt u Jac Den Hollander Verhuizingen in. Zij hebben de beschikking over 16.000 m3 geconditioneerde en beveiligde inboedelopslag. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten. De temperatuur in de opslag wordt continu beveiligd en bewaakt. Daarnaast is er een constante luchtvochtigheid. Wilt u bij uw spullen komen? U kunt altijd bij uw inboedel als dat nodig is! De opslag van uw inboedel laat u verzorgen door deze specialist.