Samen 1
Dienstverlening

Plaats uw beveiligingscamera op kantelbare cameramasten voor het beste uitzichtpunt

Heeft u een winkel of bedrijf? Wilt u uw zaak beschermen tegen vandalisme en inbraak? Dan is het een goed idee om camerabewaking te installeren aan uw pand. Voor het beste uitzichtpunt voor de camera’s, plaatst u de camera uiteraard op een mast. Zo krijgt u een goed beeld van de omgeving. Kies daarom voor kantelbare cameramasten van Europmast. Doordat u de mast kunt kantelen, is het eenvoudiger om uw camera goed te onderhouden en bij te stellen. Zo kunt u of de technicus goed bij de camera zonder de hulp van een ladder. De kantelbare cameramasten worden thermisch verzinkt zodat ze bestand zijn tegen corrosie. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende hoogtes en worden geleverd in België en Nederland. Zo kunt u dus uw pand goed beveiligen met Europmast.

Kantelbare wifimasten en cameramasten voor uw bedrijf of openbare ruimte

Wilt u de Wifi op uw bedrijfsterrein of openbare ruimte uitbreiden of verbeteren? Zodat meer mensen gebruik kunnen maken van een sterk wifisignaal, wat uw bedrijf of gemeente een goede reputatie bezorgt? Plaats dan een wifimast van de specialist in masten! Europmast heeft verschillende kantelbare masten, zoals wifimasten en kantelbare cameramasten. Dankzij het unieke gebalanceerde mechanisme kunnen deze masten eenvoudig worden gekanteld. Dit maakt het eenvoudig om de wifirouter en andere apparaten op de mast te onderhouden of bij te stellen. De kantelbare wifimasten zijn, net als de kantelbare cameramasten verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Ze zijn bovendien voorzien van een grondstuk of voetplaat voor een stevige en makkelijke plaatsing op uw terrein.

Kies voor veiligheid met kantelbare lichtmasten en cameramasten

Heeft u een parkeerterrein aan uw winkel? Of heeft u een groot bedrijfsterrein? Wilt u de veiligheid vergroten door middel van camera’s en lichten? Kies dan voor de kantelbare cameramasten en lichtmasten van Europmast. Deze specialist biedt u kantelbare masten voor een eenvoudige installatie en onderhoud. Door het gebalanceerd mechanisme kantelen deze masten, zodat u of een technicus eenvoudig de lichten en camera’s kan bijstellen en onderhouden. Zo hoeft u geen hoogtewerker meer te gebruiken. Handig, nietwaar? De masten zijn bovendien eenvoudiger te plaatsen en verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Door het plaatsen van kantelbare cameramasten en lichtmasten kunt u dus uw pand goed beveiligen met Europmast.