Samen 1
Image default
Dienstverlening

Schakel een specialist in voor de keuring van uw verwarmingsketel

Wilt u weten of uw ketel aan vervanging of onderhoud toe is? Laat dan een deskundige keuring uitvoeren aan uw verwarmingsketel. Zo weet u binnen een mum van tijd wat de stand van zaken is en waar u aan toe bent. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of uw ketel nog aan alle veiligheidseisen voldoet. Om hier achter te komen kunt het beste een expert inschakelen. K.K. Brandertechniek is een bedrijf die gespecialiseerd is in het keuren van diverse technische installaties. De medewerkers van dit bedrijf controleren de installatie van top tot teen en geven deskundig advies waar u ook echt iets aan heeft. Doordat ze ISO9001 gecertificeerd zijn, is de beste kwaliteit gegarandeerd.

Keuringen van de beste kwaliteit

altijd de beste kwaliteit leveren. Daarnaast zijn ze een van de weinige bedrijven in Nederland die keuringen mogen uitvoeren op alle disciplines in deze branche, ongeacht het toestel of merk. Hierbij gaat het om diverse stookinstallaties zoals houtkachels, stoomketels, brandstofleidingen en warmwaterketels. Bij de keuring van uw verwarmingsketel wordt dezelfde werkwijze gehanteerd. Zo wordt er gekeken naar de energiezuinigheid, optimale verbranding en het veilig functioneren van de ketel. Daarnaast wordt de afstelling voor verbranding, het systeem voor de toevoer van brandstof en de afvoer van verbrandingsgassen gecheckt.

Neem bij vragen contact op met deze specialist

Wilt u naast de keuring van uw verwarmingsketel ook hulp bij storingen? Ook daarvoor kunt u bij K.K. Brandertechniek terecht. Ze hebben een hotline die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar is. Als het om een storing gaat die zo snel mogelijk verholpen moet worden, kunt u de serviceafdeling van dit bedrijf altijd bereiken. Zij zorgen dat er dan zo snel mogelijk een monteur langskomt om het probleem op te lossen. Doordat hun locatie centraal gelegen is, hoeft u nooit lang te wachten voordat de monteur er is. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met een van hun specialisten.

https://kkbrandertechniek.nl/