Samen 1
Dienstverlening

Snel en goed geholpen door een deskundige advocaat in Antwerpen

Als het u overkomt dat u moet voorkomen voor de politierechtbank, laat u dan vanaf het begin bijstaan door een goede advocaat in Antwerpen. Deze kan u deskundig bijstaan en er zo in veel gevallen voor zorgen dat u een lagere straf krijgt of indien mogelijk wordt vrijgesproken. Hiervoor is het wel belangrijk dat u een advocaat in Antwerpen zo snel mogelijk inschakelt. Zo kan uw raadsvrouw of raadsheer uw zaak goed voorbereiden en onderzoek doen naar vergelijkbare zaken of naar bepaalde specifieke feiten en omstandigheden. Zo kan er een goed pleidooi worden gevoerd waardoor uw straf wellicht lager uitvalt.

U bent pas veroordeeld als de uitspraak is gedaan

Bedenk dat u pas veroordeeld bent en de u opgelegde straf moet ondergaan als de rechter uitspraak heeft gedaan en beroep niet meer mogelijk is. Tot die tijd kunt u er samen met uw advocaat in Antwerpen alles aan doen om ervoor te zorgen dat u wordt vrijgepleit of dat uw straf zo mild als mogelijk is. Zorg er daarom voor dat uw advocaat in Antwerpen van alle feiten op de hoogte is die van belang kunnen zijn. Het is vaak niet verstandig om zaken achter te houden. Als uw advocaat over onvoldoende informatie beschikt kan dit ertoe leiden dat hij of zij tijdens de zitting hierdoor verrast wordt als deze feiten bij de officier van justitie wel bekend zijn.

Een ervaren kantoor vinden dat uw zaak kan behartigen

Als u een advocaat in Antwerpen nodig heeft is het belangrijk een advocatenkantoor te kiezen dat ruime ervaring heeft. Anteius Advocaten is zo’n kantoor. De juristen zijn zeer ervaren en hebben ieder hun eigen discipline waarop zij uitblinken. Het kantoor neemt dan ook niet alleen strafzaken aan maar ook zaken in het familierecht of belastingrecht. Het kantoor werkt voor zowel bedrijven als particulieren en heeft cliënten in België en Nederland. U vindt de contactgegevens op de website.

https://anteius.be/