Samen 1
Image default
Dienstverlening

Uw hotelkleding laten wassen door deze stomerij in Amsterdam

Bent u werkzaam in een hotel? Dan heeft u waarschijnlijk een werkkostuum dat er altijd spik en span uit moet zien. Dat houdt ook in dat u uw kostuums geregeld in de was moet stoppen. Als u echter een heel net kostuum heeft, kan het zomaar zijn dat deze niet gewassen kan worden, maar naar de stomerij moet worden gebracht. In dat geval biedt Pamba Textielreiniging uitkomst. Dit is namelijk een stomerij in Amsterdam die voor particulieren en zakelijke klanten hun werk doen. Voor veel hotels in Amsterdam staan zij klaar om de kleding van de gasten te reinigen, maar natuurlijk ook voor het personeel. Bij hen hoeft u niet langer bang te zijn dat uw textiel verduurt of krimpt, want zij beschikken over de juiste certificaten en apparaten om uw kleding precies goed te wassen en er zo goed als nieuw uit te laten zien.

Vertrouwen in professionaliteit

De uitstraling van het personeel is één van de eerste indrukken die een gast van hotels opdoet. Bedrijfskleding moet er vanzelfsprekend schoon, fris en mooi uitzien. Als gast is dat net zo. Als u als gast een zakenoverleg in uw hotel heeft of graag goed voor de dag komt, dan is het fijn als er een professionele stomerij in Amsterdam zit die uw kleding kan wassen, zodat u niet een berg vieze was heeft als u terugkeert naar huis. Het is van groot belang dat het hotel vertrouwen heeft in professionaliteit, persoonlijke zorg en flexibiliteit. Daarom zijn er verschillende hotels die zaken doen met Pamba Textielreiniging. Dit bedrijf zorgt ervoor dat zowel uw kleding als die van uw gasten zo snel mogelijk tot in de puntjes gereinigd, gestoomd én gestreken wordt. Zij reinigen onder andere bedrijfskleding, kokskleding, gastenwas, tafellinnen en gordijnen. 

Neem contact met ze op voor meer informatie

Bent u eigenaar van een hotel en wilt u graag een zakelijke dienst inhuren zoals een stomerij in Amsterdam? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Pamba Textielreiniging! Zij weten wel raad en kunnen u helpen om een vaste tijd af te spreken waarop ze het textiel van u, uw personeel en uw gasten komen halen.