Samen 1
Dienstverlening

Vind de juiste partner voor deskundige hulp bij uw bodemsaneringsproject

Wanneer u een bodemsaneringsproject wilt uitbesteden aan de juiste partner, is Santerra u als specialist in verontreinigde terreinen graag van dienst. Door gebruik te maken van diverse bodemsaneringstechnieken, verzorgt dit bedrijf een vakbekwame zuivering van uw verontreinigde terrein. Daarbij werkt deze bodemsaneerder met behulp van het Achilles Certificaat. U kunt bij Santerra rekenen op een professionele dienstverlening gedurende alle stappen van het specifieke bodemsaneringstraject in kwestie.

Uitgebreide dienstverlening

Santerra is actief als aankoper van verontreinigde terreinen. Daarnaast zet dit bedrijf zich ook in voor de sanering van terreinen waarbij het gegeven terrein in eigendom blijft van de huidige eigenaar. Ook is het mogelijk een verontreinigd terrein door Santerra te laten saneren om het verkoop klaar te maken. In zo’n geval neemt Santerra niet alleen de bodemsaneringswerkzaamheden op zich, maar zorgen deze professionals er ook voor dat u het benodigde bodemattest verkrijgt voor een probleemloze verkoop in de toekomst. U ontvangt bij Santerra dus hulp op maat gedurende het volledige bodemsaneringsproject. Deze bodemsaneerder heeft al voor heel diverse projecten mogen zorgdragen. Bent u hier benieuwd naar? Bezoek dan eens de website van Santerra voor een overzicht aan gerealiseerde bodemsaneringsprojecten.

Ruime expertise met een waaier aan terreinen

Santerra werkt zowel met terreinen als verontreinigingen die van heel diverse aard kunnen zijn. Bij de sanering van de betreffende terreinen werken de professionals van dit bedrijf met in situ technieken alsook ex situ technieken. Voorbeelden van ex situ technieken zijn onder meer ontgraven en aanvullen. Ook sloop en volledige opkuis vallen onder ex situ technieken. Tot de in situ technieken behoren onder meer striptorens, bodemluchtextractie, grondwaterbehandeling en oliewaterafscheiders. Injecties van onder andere melasse behoort eveneens tot de in situ technieken die toegepast kunnen worden. Wanneer u meer wilt weten over deze technieken of wanneer u denkt dat Santerra de juiste partner is voor uw bodemsaneringsproject kunt u via de website contact opnemen met deze ervaren bodemsaneerder.

https://www.santerra.be/