Samen 1
Image default
Dienstverlening

Wat kost het huren van een verhuislift?

Een verhuizing kan een behoorlijke klus zijn, vooral als je in een appartement woont of een woning hebt met meerdere verdiepingen. Het tillen van zware meubels en andere grote objecten de trap op of door smalle gangen kan een uitdaging zijn. Gelukkig is er een oplossing die je kan helpen om je verhuizing soepeler te laten verlopen: een verhuislift huren. Maar wat kost het eigenlijk om een verhuislift te huren? In dit artikel gaan we dieper in op de tarieven en kosten van het huren van een verhuislift.

Verhuislift per uur – minimaal 2 uur*

Je kunt een verhuislift per uur huren, met een minimum van 2 uur, voor €59,- inclusief bediening. Dit betekent dat ervaren medewerkers de verhuislift voor je bedienen, waardoor je je kunt concentreren op andere aspecten van je verhuizing. Dit is een handige optie als je professionele hulp nodig hebt om je spullen veilig en efficiënt te verplaatsen.

Opbouwlift huren

Je hebt de mogelijkheid om een opbouwlift te huren voor speciale behoeften, zoals het verplaatsen van spullen in de achtertuin, voortuin, door smalle straten of binnen in een gebouw. De prijs voor deze dienst is op aanvraag en varieert afhankelijk van je specifieke situatie. Dit biedt flexibiliteit voor situaties waarin standaard verhuisliften mogelijk niet geschikt zijn.

Extra sjouwkracht – minimaal 2 uur*

Als je behoefte hebt aan extra sjouwkracht voor het tillen van zware objecten tijdens je verhuizing, kun je rekenen op professionele hulp voor €29,- per uur, met een minimumduur van 2 uur. Ervaren medewerkers zullen je assisteren bij het laden en lossen van je spullen, waardoor het verplaatsen van grote en zware items een stuk eenvoudiger en efficiënter wordt. Dit is een handige optie als je extra hulp nodig hebt om je verhuizing zonder gedoe te laten verlopen.

Verhuislift object-service

Voor diegenen die slechts enkele grote objecten willen verplaatsen, is er de verhuislift object-service beschikbaar. Met deze service kun je maximaal 3 objecten laten liften of gedurende 30 minuten gebruikmaken van de liftservice, alles voor een vast tarief van €79,-. Deze optie is handig als je alleen bepaalde grote items wilt verhuizen zonder te betalen voor een volledige verhuisliftservice.

Spoedservice – per uur

Voor situaties waarin je met spoed een verhuislift nodig hebt, is er de spoedservice beschikbaar voor €99,- per uur. Het team zal zich inspannen om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn om je te assisteren bij je verhuizing, zodat je snel en efficiënt kunt verhuizen, zelfs in noodgevallen.

Voorrijkosten

Bij het huren van een verhuislift kunnen voorrijkosten van toepassing zijn, die eenmalig gelden in en rondom de Randstad. De exacte kosten variëren afhankelijk van je specifieke locatie, maar beginnen vanaf €30,-. Als je wilt weten wat de exacte voorrijkosten zijn voor jouw woonplaats, kun je het beste direct contact opnemen met een verhuisbedrijf voor een gepersonaliseerde prijsopgave. Hierdoor kun je duidelijkheid krijgen over de kosten die van toepassing zijn op jouw situatie.