Samen 1
Image default
Entertainment

Deze riddertenten brengen u terug in de tijd

Wat weet u van de middeleeuwen? Theatercollectief de Muzen beschikt over diverse riddertenten die ieder hun eigen verhaal vertellen. Zij zijn in te huren voor feesten en evenementen en voorzien u, naast de verhuur van bijzondere tenten, van de mooiste verhalen over de middeleeuwen. Wat erg leuk is voor een evenement met levende geschiedenis of voor cosplay.

Riddertenten gebruiken als unieke manier om te leren over de middeleeuwen

Theatercollectief de Muzen is van mening dat u nooit te oud bent om te leren. Het gebruik van riddertenten is dan ook een leuke manier om uw kinderen en uzelf te laten ervaren hoe het was in die tijd. De acteurs en actrices van het theatercollectief kunnen daarbij nog extra helpen door zich voor te doen als levende geschiedenis. Zij vertellen dan verhalen over de gebeurtenissen van die tijd. Wilt u binnenkort een geschiedenisevenement organiseren of een gebeurtenis uit de middeleeuwen naspelen? U kunt bij theatercollectief de Muzen terecht voor de verhuur van bijzondere tenten. Hierdoor wordt de dag gegarandeerd een groot succes.

Veel meer dan alleen tenten

Het leuke aan het theatercollectief is dat zij veel meer doen dan de verhuur van bijzondere tenten, zoals riddertenten. Zij geven als aparte theatergroepen verschillende soorten voorstellingen. Hiervoor gebruiken zij diverse decors en rekwisieten. Waar zij voornamelijk om bekend staan is het gebruik van poppen. Zowel De Muzen als Poppetti gebruiken poppen in hun voorstellingen om zo een verhaal te vertellen. Van levensgrote poppen tot marionetten: zij gebruiken het allemaal.

Vraag meer informatie aan

Ongeacht waarvoor u riddertenten voor nodig heeft: Theatercollectief de Muzen heeft ze in verschillende maten voor u. Neem contact met hen op, op het moment dat u interesse heeft in de verhuur van bijzondere tenten. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en de beschikbaarheid van de materialen. Hun contactgegevens staan vermeld op hun website.