Samen 1
Image default
Entertainment

Een goed gesprek zonder elkaar aan te kijken

Van jongs af aan leren we onze kinderen om goed te communiceren. Die ander aankijken als je met elkaar praat. Je doet er extra informatie mee op en peilt meteen de reactie van de ontvanger van de boodschap. De lichaamstaal spreekt vaak boekdelen. Er is veel aan de mimiek en houding van je tegenspreker af te lezen wat niet met woorden wordt gezegd. En toch telt deze informatie mee. Maar soms verloopt informatie vergaren op een andere manier. Samen ongedwongen iets routinematigs doen zonder elkaar aan te kijken. En toch een goed gesprek voeren. Een ravensburger puzzel 3000 is er uitermate geschikt voor. 

Net als op de achterbank

Ontboezemingen van een kind of puber komt meestal niet vanzelf. Niet omdat ze privé dingetjes of hun geheim niet willen prijsgeven. Maar omdat een face to face gesprek te ongemakkelijk en te confronterend kan zijn. Net als bij het samen leggen van een puzzel van 1500 stukjes kom je van een kind dat meerijdt op de achterbank van de auto veel te weten. Een schat aan informatie leggen ze bloot. Gewoon omdat de omstandigheden ontspannen en relaxed zijn. 

Online te kust en te keur

Het is zo fijn om thuis te zoeken op internet naar een leuk bordspel of legpuzzel. Het vergelijkt moeiteloos en de volgende dag heb je je aankoop al in huis. De jan van haasteren puzzels online zijn populair. Ook handig als je vergeten bent om een cadeautje voor je jarige nichtje of klasgenootje van je kind te kopen. Niemand hoeft met lege handen naar het kinderfeestje of verjaardagspartijtje. Verzeker jezelf ervan dat je op internet te doen hebt met een betrouwbare website en je kunt met een gerust hart bestellen. Valt de aankoop tegen dan kan het gratis en gemakkelijk retour. 

https://www.legpuzzels.nl/product-categorie/onze-merken/ravensburger/