Samen 1
Eten en drinken

Breid je kookkunsten uit en kies hier uit honderden bladerdeeg recepten

Wanneer je graag kookt, is er vaak een aantal gerechten die je favoriet zijn en die je vaak bereidt. Soms wil je echter wat nieuws proberen, waarbij je nieuwe inspiratie opdoet en recepten uitprobeert voor jouw kookkunsten. Tante Fanny helpt je graag met het vinden van recepten waarmee je jezelf en anderen blij maakt. Op hun website vind je ruim 300 verrassende recepten om zelf quiche, pizza of andere deeggerechten te maken. Kies uit diverse deegsoorten en heerlijke, originele ingrediënten en vind uit wat jouw nieuwe favoriete recept wordt. Ook wanneer je vegetarisch of veganistisch eet, zijn er talloze culinaire mogelijkheden die Tante Fanny biedt.

Zelf quiche maken? Dan heb je tal van keuzes

Quiche is namelijk een heel veelzijdig gerecht dat op diverse manieren te maken is. Het valt onder de bladerdeeg recepten, een ingrediënt waar je ook nog eens ontzettend veel mee kunt. Zowel zoete als hartige gerechten kunnen hiermee worden bereid. Wanneer je ervoor kiest om een hartig gerecht als quiche te maken voor een diner – of misschien wel voor een speciale lunch of een borrel – dan serveer je altijd een origineel gerecht dat bij iedereen in de smaak valt. Je dient het bijvoorbeeld op als voorgerecht of je snijdt het in kleine stukjes om een heerlijke borrelhap op tafel te zetten. De recepten lopen uiteen van quiche met pompoen en aardpeer tot quiche met tofu en champignons. Vind uit wat jouw gasten het lekkerst zullen vinden en kies je ideale recept op de website van Tante Fanny!

Of kies voor iets zoets!

Liever appelflappen of een gebakje bij de koffie serveren? Ook dat maken de bladerdeeg recepten van Tante Fanny voor jou mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een exotische kokos abrikozentaart of een frambozentaart met mascarpone. Dat is eens wat anders dan een standaard tompoes bij de koffie of thee! Begin vandaag nog met bakken en grasduin in het grote aantal bladerdeeg recepten op de website.