Samen 1
Image default
Eten en drinken

Catering aan huis

Er is altijd wel een goed moment te vinden om je partner te verrassen. Of jullie nu een aantal jaar samen zijn of samen een mijlpaal hebben overwonnen. Maar wat voor verrassing bedenk je dan? Uiteten is zo doorsnee en iets actiefs doen is niet altijd romantisch. De perfecte oplossing is een catering aan huis.

 

Wat is een catering aan huis?

Bij een catering aan huis laat je een chefkok langs komen die voor jullie kookt. Je kunt daarbij van tevoren jouw wensen doorgeven zodat alles precies gaat zoals jij dat wilt. Je kunt dan ook doorgeven hoeveel gangen je zou willen en wat je graag zou willen eten. Ook is het belangrijk dat de chefkok van tevoren ziet welke keuken je hebt en welke materialen je juist niet hebt. Deze materialen worden dan ingehuurd. Vaak wordt naast het diner ook de tafel gedekt. Zelfs het servies en bestek kan voor je worden geregeld. De chefkok serveert ook alle gangen. Soms neemt hij een bedieningsmedewerker mee om dit voor hem te doen.

 

De kosten van een catering aan huis

De kosten van een diner aan huis kunnen ontzettend verschillen. Het ligt natuurlijk vooral aan de wensen. Een drie gangen diner zal minder kosten dan een vier gangen diner. Ook kost het meer als je bijvoorbeeld bij elke gang een passende wijn laat serveren. Je kunt het dus zo duur maken als je wilt. Het is handig om verschillende cateraars in je buurt te bekijken en zo te zien wat zij aanbieden bij het diner aan huis. Er zijn ook websites die deze vergelijking voor je kunnen maken. Je kunt dan invullen hoeveel je ongeveer per persoon wilt betalen en of er specifieke wensen zijn. Als je dit hebt ingevuld dan zal er een passende cateraar voor jou verschijnen die binnen jouw budget valt. Het is dus een perfecte op maat gemaakte verrassing die de romantiek van een diner behoudt maar net even anders is dan het standaard dineren in een restaurant.

https://chefstbl.com/walking-dinner-aan-huis/